Kayak merkezi yolu ulaşıma açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi yolu yeniden ulaşıma açılarak, mahsur kalan 15 kişi ise kayak merkezine ulaştırıldı.
Akşam saatlerinde etkili olan ve onlarca köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari’de karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Kent merkezinde 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 800 rakımlı Mergabüten Kayak Merkezi yolunda mahsur kalan 15 kişi il özel idaresi karla mücadele ekibinin yolu açması ile birlikte yollarına devam ettiler.
Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı kent merkezinde ise karla mücadele çalışmaları sürüyor. Esnaflar işyerlerinin üzerine temizlerken kara gömülen araçlar ise sahipleri tarafından karın temizlenmesi ile birlikte gün yüzüne çıkartıldı.
Babasına yardımcı olan bir kız çocuğu ise eline kürek alarak aracın üzerindeki kar yığınlarını temizledi. Hakkarihabertv.com
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel