• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

KESK Eş Genel Başkanı Özgen Hakkari'de

KESK Eş Genel Başkanı Özgen Hakkari'de
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Lami Özgen ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hakkari’ye geldi.

KESK Genel Eş Başkanı Lami Özgen, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Hakkari’de 13 Aralık Cumartesi günü Meclis Genel Kurulunda görüşülmeye başlanacak olan 2015 yılı bütçesi öncesi tüm kesimleri bütçenin mecliste görüşüleceği gün Ankara’da yapılacak mitinge davet ederek, burada bir toplantı gerçekleştirdi.

Eş Genel Başkan Lami Özgen ve beraberindeki KESK MYK üyeleri KESK Hakkari Şubeler Platformu tarafından sendika binasında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.
Burada katılımcılara seslenen Eş Başkan Lami Özgen, 13 Aralık Cumartesi günü Ankara’da düzenleyecekleri 2015 yılı bütçe görüşmeleri öncesi Türkiye’nin tüm bölgelerini gezdiklerini ve eylem planlarını bütün üyeleri ile paylaşmayı amaçladıklarını ifade etti.

Özgen, “Bizim bu çalışma çerçevesindeki programımız bilgilendirmedir. 13 Aralık'taki Ankara mitingimize çağrı yapma ve aynı zamanda yerel sorun ve kimi çalışmalarımızı yerinde değerlendirmeye yönelik bir toplantıdır. 13 Aralık'ta bizim bir mitingimiz var.

İşçileri, emekçileri halkı ve toplumun tüm kesimini ilgilendiren, burada yetkilerin halktan yoksullardan alındığı ve aynı zamanda hükümetlerin kendi yandaşlarına ve sermaye kesimlerine pay ettiği ve peşkeş çektiği, eşitsizliği sömürüyü derinleştirdiği en önemli belge olduğunu ifade etmek istiyorum.

Buna karşı KESK olarak bizim değerlendirmemiz, yani bütçe karalarından yaptığımız değerlendirmemiz biz bütçeyi savaşa, yoksulluğa, talana karşı halkçı bütçe demokratik Türkiye şiarıyla ve işçilerin emekçilerin esnafın, köylünün, kadının bütçesi olmadığını kabul ediyor ve buna ilişkinde taleplerimizi dile getiriyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti. (İHA)

Bu haber toplam 2843 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim