• BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Kılıçdaroğlun'dan sert sözler

Kılıçdaroğlun'dan sert sözler
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Sinan Ateş' açıklaması! Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi! Ekrem İmamoğlu ve İBB iddiası da dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'le ilgili Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen hakaret davası hakkında da konuşan CHP lideri, 'Ekrem Bey'e yani İBB'ye kayyum atama hamlesini yaparlarsa bunu terörizm olarak göreceğiz.

Bu terörizme karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz’ dedi.Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaorğlu, partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi! İmamoğlu'nun hakaret davası hakkında da konuşan Kılıçdaroğlu, 'kayyum' konusunda sert mesajlar verdi.

Sinan Ateş suikastı ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "Bakınız, saraydan tık yok. Sarayın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler, susarak bu işi geçiştiremezler.

Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı. 'Ekrem Bey'e yani İBB'ye kayyum atama hamlesini yaparlarsa bunu terörizm olarak göreceğiz. Bu terörizme karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz. Kimse daha fazla Bay Kemal'den daha fazla sabır beklemesin.

Cehennemin kapılarını açarlar kimse için iyi olmaz. Bunu bir daha ifade ediyorum. Bu kadar derdimiz var. Siz ne istiyorsunu? Milletin idaresinden ne istiyorsunuz?'

KILIÇDAROĞLU: KAVALA VE DEMİRTAŞ HAKSIZ YERE HAPİS YATIYOR

Yeni yıldan itibaren başlayarak açtığımız sayfada bu coğrafyada asla hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bu ülkenin hapishanelerinde haksız yere hapis yatanlar var. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, Mücella Yapıcı, Çiğdem Utku, Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman haksız yere yatıyorlar. Siz adaleti savunmazsanız siyaset yapmanın da bir mantığı yoktur.

" SİNAN ATEŞ SUİKASTI "

Bu ülkenin başkentinde bir suikast gerçekleşti. Sinan Ateş. Genç bir babayı öldürdüler. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden birisiydi. Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyorum. Tabii ki bize de bilgiler akıyor, biz bunun farkındayız. Tabii ki çok şey biliyoruz. Bu işten çok pis kokuların geldiğinin de farkındayız.

Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz. Bakınız, saraydan tık yok. Sarayın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler, susarak bu işi geçiştiremezler.

Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanıncaya kadar. Aile, adalet istiyor. Haksızlıklara karşı durmak istiyor. Adaleti savunan kişiler olarak bizler de bu olay aydınlanıncaya kadar da takipçisi olacağız. Eşine de, babasına da söz verdim. Kimse unutmasın, Bay Kemal kafasına bir şey koyduysa mutlaka çözecektir."

Bu haber toplam 799 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim