• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Kızılban ve beraberindekiler Pirosi aşireti ile buluştu!

Kızılban ve beraberindekiler Pirosi aşireti ile buluştu!
Kızılban ve Beraberindekiler Referandum Kapsamında Pirosi Aşireti ile Buluştu.

Hakkâri Ak Parti eski İl Başkanı Osman Kızılban, Hakkari Slehi aşireti kanaat önderi Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, iş adamı Mehmet Seven, Endüstri Mühendisi Mikail Ediş, Ak Parti üyesi Mehmet Baş,

Yılmaz Azizoğlu Ak Parti Hakkari Belediyesi Meclis Üyeleri İnşaat Mühendisi Serkan Akdoğan, Sosyolog İsa Ölmez ve beraberindeki partililer ile referandum çalışmaları kapsamında Aşağı Derecik Köyü’nü ziyaret ettiler. 

Osman Kızılban ve beraberindeki heyeti Pirosi Aşireti Lideri H. Hüseyin Akdoğan, Köy Muhtarı Ahmet Akdoğan ve köyün ileri gelenleri karşıladı.

Karlı ve çamurlu yolları aşarak köye bağlı mezraları da ziyaret eden Osman Kızılban ve beraberindekiler, köylülerin sorun ve sıkıntılarını not aldıktan sonra 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ’da değişen yeni anayasa maddeleri ilgili bilgi verdi.

 “ Mevcut sistemin artık ülkeye dar geldiğini ifade eden Sn Osman Kızılban şunları söyledi. “ Bakınız ülkemiz için bir seçime, değişime doğru gidiyoruz.

Allah aşkına Hollanda da yakın zaman da bir seçim oldu. Hangimizin haberi vardı? Ya da kim ilgilendi. Ancak ülkemizde yapılan bu seçim maşallah o kadar rahatsız etmiş olacak ki birlerinin sesi ta Hollanda’dan, Almanya’dan duyuluyor.

Bu ve buna benzer ülkeler Hayır kampanyaları yürütüyor. Sizi ne ilgilendiriyor diye sormak gerekir ama gereksiz, çünkü neden ilgilendiklerini iyi biliyoruz. Onlar bu sistemle Türkiye’nin çok daha güçleneceğini iyi biliyorlar, onlar bu sistemle artık burada fonksiyonlarının kalmayacağını iyi biliyorlar.

İşte bu sebeple türevleri ile beraber hayır kampanyası yürütüyorlar. Ama doğru yolda olduğumuzu biliyoruz ve inşallah bizler muzaffer olacağız. Bu sebeple bugün Aşağı Derecik köyümüzü ziyaret ettik halkımızla hasbihal ettik
Daha sonra Pirosi Aş" dedi.

Pirosu aşireti Lideri H. Hüseyin Akdoğan gelen ekibe Bizler Devletimizin yanındayız. Bu sistemin ve yapılacak referandum seçiminin ülkemize güzel yarınlar getirmesi temennisinde bulundu ve Pirosi Aşireti adına yapılan ziyaret için teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

pirosi.jpg

dd-1.jpg

mm-3.jpg

Bu haber toplam 8444 defa okunmuştur
  • Yorumlar 11
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim