• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi

Kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi
Hakkari’de düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının final maçını kazanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı şampiyon oldu

Erkan Çapraz- Hakkari'de yayın yapan Yüksekova Haber Gazetesi tarafından her yıl Hakkari merkez ve ilçelerinde geleneksel olarak düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının Hakkari merkez ayağı oynanan final maçı ile sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürlüğü’nün desteğiyle Arena ve Hedef Halı Saha tesislerinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final maçında Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hakkari Defterdarlığı karşılaştı. Final karşılaşmasını Hakkari İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek, AFAD Hakkari Müdürü Feridun Atak, Hakkari Defterdar Yardımcısı Ümit Altınsoy, KESK Hakkari Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Şerif Ateş, Sağlık-Sen Hakkari Temsilcisi Veysel Çiftçi, Yüksekova Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Necip Çapraz'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 3 -3 berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında atağa geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü maçı 7 - 3’lük skorla alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile turnuvanın birinci ve ikinci takımlarına kupaları verildi.

Kupa töreninde konuşan Yüksekova Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Necip Çapraz Yüksekova Haber Gazetesi olarak yıllardır gazeteciliğin yanında Hakkari merkez ve ilçelerinde sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler yürüttüklerini belirterek, “Turnuvaya destek sunan iş adamları, kurumlar, TFF Van Bölge Müdürlüğü ve turnuvada görev yapan hakem arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Turnuvadaki tüm takımlar çok centilmence mücadele ettiler. Finale kalan her iki takımı da tebrik ederim” dedi.

Daha sonra söz alan Hakkari İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek, böyle bir organizasyon düzenleyip kurumları bir araya getirip kaynaştıran Yüksekova Haber ailesine teşekkür etti.

Turnuvanın Şampiyonu Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kupasını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek takdim ederken ikinci takım olan Defterdarlık’ın kupasını ise Defterdar Yardımcısı Ümit Altınsoy takdim etti. Ayrıca turnuvada görev yapan hakemlerden Nazif Artan ve Mevlüt Bor ile turnuva maçlarının oynandığı Arena ve Hedef Halı Saha tesislerinin yetkililerine Yüksekova Haber tarafından plaket verildi. Kupa töreni, her iki takım oyuncuları ve yetkilileri ile katılımcıların toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 3194 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim