• BIST 10250.51
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Lise’nin spor ilanına saldırı

Lise’nin spor ilanına saldırı
Hakkari Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün bilbordlara asmış olduğu renkli ilanın tahrip edilmesi tepkilere neden oldu.

 FEYZULLAH TAŞ HAKKARİ (İHA) -  Bir süre önce Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri Hakkari'de spora katkı amaçlı gençlere sosyal kültürel ve sportif aktivite imkanı sunmak amacıyla ve Hakkari'ye profesyonel liglerde temsil edecek bir futbol takımı kurmak amacıyla lise bünyesinde bir futbol takımı kurdu. Daha sonra da futbolcu seçmek için büyük emekler harcayarak 3 metre uzunluğunda bir bilbord ilanı yaptırdı.

Bilbordların üzerinde ise,"Okulun amblemi TFF amblemi gençlik ve spor kulübü futbol A takımı seçmeleri için futbolcu alınacaktır ibaresi ile Hakkari'yi profesyonel liglerde temsil edecek, futbola gönül vermiş güzel ahlak ve bireysel yetenek sahibi tüm gençlerimizi seçmelere bekliyoruz" şeklinde yazılar bulunmakta idi.

 Hakkari Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Teknik Direktörü Necmi Güldal, büyük emek ve zorluklarla Hakkari gençliğine ve futboluna katkı sağlamak amacıyla futbol kulübü kurduklarını belirtti.

Güldal,"Amacımız gittikçe gerileyen Hakkari futbolunu hak ettiği yere taşımak ve Hakkari'de bireysel yetenek sahibi pek çok genç futbolcunun sokaklardan alınarak spora kazandırmaktır. Eski Hakkarispor ruhunu tekrar canlandırıp Hakkari gençliğine ve futboluna hakke ettiği değeri kazandırmaktır. Hakkari'de hiçbir takımımızın profesyonel liglerde olmayışı bunca genç yeteneğe sahip olmasına rağmen büyük bir kayıptır.

Bu amaçla hazırlamış olduğumuz ilanımıza yapılan çirkin saldırı bizleri olduğu gibi gençlerimizi de üzmüştür.Bu saldırı sadece bize değil Hakkari sporuna yapılmış bir saldırı olarak değerlendirmekteyiz. Pazartesi günü bu konu ile ilgili gerekli mercilere başvurarak yasal işlem başlatılmasını isteyeceğiz. Saldırıya yapanları ise kınıyoruz ve lanetliyoruz" dedi.

 Öte yandan Güldal, Hakkari'de yapacağımız seçmelere bütün sporsever gençliğimizi davet ediyoruz.

mac_1.20110312172446.jpg

 

Bu haber toplam 3449 defa okunmuştur
  • Yorumlar 19
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim