• BIST 9946.05
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Mehmet Salih Atlı, belediye başkan aday adayı oldu

Mehmet Salih Atlı, belediye başkan aday adayı oldu
Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve hali hazırda İl Müdür Vekili olarak görev yapmış Mehmet Salih Atlı, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimler için başvuru kabul süreci devam ederken, AK Parti  Hakkari İl Başkanlığına üçüncü  başvuruyu Mehmet Salih Atlı yaptı.

Parti binasında AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Atlı , başvuru dilekçesini başkan Kaya’ya teslim etti. Burada kısa bir açıklama yapan Atlı, Sosyal hizmet ağının çok geniş bir ağ olduğunu söyledi.

Bundan dolayı Van’da ve Hakkari’de toplumun bütün kesimlerini hitap etme ve ziyaret etme imkanınu bulduğunu ifade eden Atlı, şunları kaydetti.

‘’ Özellikle Hakkari nüfusu Van’da çok fazla çok haneye gittik. Çok haneye dokunduk. Çok insanın gönlüne dokundum. Bu enerji  mi, gençliğimi ve sahadaki birikimimi de kendi memleketime hizmet için kullanmayı arzu ediyorum.

Rabbim memleketimiz için ,partimiz için kim hayırlı ise kim güzel hizmetler edecekse Allah onun yolunu açık etsin inşallah. Çok mutluyum memleketimin evlatlarının yanında , sizlerin yanında olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtmek istiyorum.

‘’ Atlı’yı tebrik eden AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ise  Mehmet Salih Atlı Hakkari belediye aday adaylığı için bugün başvurduğunu söyledi. Hem Mehmet Salih Atlı hem ailesinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Kaya, konuşmanın devamında şunları kaydetti.

‘’ Hakkâri’mizde  31 Mart 2024  Yerel Yönetimler seçiminde partimize teveccühler söz konusudur. Biz bu durumda son derece memnunuz Çok değerli aday adayı kardeşlerimiz başvurularına devam ediyor. Bugünde Mehmet Salih Kardeşimiz bizleri onurlandırdı.

Şuna inanıyorum ki biz AK Parti Hakkari İl Başkanlığı olarak bütün adaylarımızı çok kıymetli görüyoruz. Rabbim hangi kardeşimize nasip ederse, hep birlikte kenetlenerek  seçimi kazanacağız. ‘’dedi. MEHMET SALİH ATLI KİMDİR? 22 Eylül 1986 yılında Hakkari'de doğdu.

İlkokul 2. sınıftan itibaren Ankara'da okudu. İlk ve orta öğretimimi Çankaya İlk Öğretim Okulunda tamamladım. Lise öğrenimimi Tınaztepe Lisesinde, Lisans Eğitimimi Atılım Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İngilizce Bilişim Sistemleri Mühendisliğinde tamamladım.

İlk memuriyetime Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde başladı. 2015 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ağ Yönetimi biriminde çalışmak üzere görevlendirildi. 2018 yılında Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2023 yılı içerisinde de Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili olarak görev yaptım.   Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında ve Van Valiliği tarafından tevdih edilen birçok sosyal projede görev aldı.

salih-atli.jpg

 

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim