• BIST 10154.23
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Mehter takımı askeri üs bölgede konser verdi

Mehter takımı askeri üs bölgede konser verdi
Mehter takımı askeri üs bölgede konser verdi

 Irak sınırında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçe kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından düzenlenen “Kirvem polis”  şöleni ve polis haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen İstanbul Belediyesi Mehter Takımı askeri üs bölgelerde konser verdi.

Bir süre önce Hakkari’nin Çukurca ilçesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde başlatılan ve 30 çocuğun sünnet ettirildiği “Kirvem Polis” şöleni ve polis haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen 30 kişilik İstanbul Belediyesi Mehter Takımı güvenlik güçlerinin bulunduğu askeri üs bölgelerde konser verdi.

Elleri tetikte bulunan güvenlik güçleri Mehter takımını dinlemenin mutluluğunu yaşadı.  Güvenlik güçlerine büyük moral veren Mehter takımı Çukurca üs bölgesi olan Bayrak ve Kiyeris tepede vermiş oldukları muhteşem konser adeta sınır boylarını inletti.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İlçe Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız,  İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Eyüp Sağır.  işadamı İsmet Ölmez ve doktorlar katıldığı üs bölge konserinde büyük Türk bayrağı açılarak güvenlik güçleri ile hatıra fotoğrafları çekildi

İstanbul Belediyesi Mehter Takımı gözleri sınırda ve elleri tetikte bulunan güvenlik güçleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.




-Polis halk kol kola girerek halay çekti

Güvenlik güçlerinin bulunduğu üs bölgelerinin ardından bu defa da ilçe emniyet müdürlüğü önünde sünnet olan 30 çocuk için şölen düzenlendi. 

İlçe Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız,  İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Eyüp Sağır. MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve yaklaşık 600 kişi katıldı.

Şölene katılanlar polis memurları tarafından kapıdan karşılanarak çocuklara pamuk şeker ikram edilerek karşılandı. Bir bayan polis memuru  çocukların yüzüne güzel çizimler yaparken, kanka polis ise çocukları sevindirdi.

Kaymakam Temel Ayca ve beraberindekiler halkın arasına katılarak çocuklarla yakından ilgilendiler.

Mehter takımını verdiği konsere ilçe sakinleri ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik ettiler. Çukurca Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin ardından polis memurları. Askerler, doktorlar ve ilçe sakinleri davul zurna eşliğinde halay çektiler. Halayların ardından ilçe emniyet müdürlüğü sünnet olan çocuklar ve aileleri olmak üzere yaklaşık 500 kişiye akşam yemeği verildi.

Polis kıyafetli iki kız çocuğu ise okudukları birbirinden güzel türkülerle davetlilerden büyük alkış aldılar.

Yemek sonrası ilçe Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız tarafından Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından gönderilen değişik hediyeleri sünnet olan çocuklar ve ailelerine dağıtıldı.

Program  güvenlik güçleri tarafından ilçenin değişik noktalarında yapılan fener alayı gösterisi ile son buldu. Haber:şş Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 3314 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim