• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Memur-Sen'den açıklama

Memur-Sen'den açıklama
Memur - Sen Hakkari Şubesi Başkanı Nihat Gür ne zaman çözüm sürecine yönelik ciddi adımlar atılmış ise her zaman küresel ve derin güçlerin her türlü mühendislik faaliyetleri ile karşı karşıya kalmışızdır" dedi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde buluna şube binasında yazılı bir basın açıklaması yapan Memur Sen Hakkari İl Başkanı Nihat Gür, Memur-Sen ailesi olarak tarihsel bir süreçten geçtiğimizin bilinci ve sorumluluğuyla ülkede yaşananlarla ilgili görüşlerini kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

 Memur-Sen olarak 20 Aralık’ta Küresel Operasyon ve Yolsuzlukla Mücadele 76 Milyonun Ortak Sorumluluğu olduğunu söyleyen Gür, basın açıklaması yapmış yolsuzluk yapanların da, yolsuzluk operasyonu üzerinden küresel operasyona yol verenlerin de ortaya çıkarılması gerektiğin söyledi.

Gür,” Milletin iradesine sahip çıkma” sorumluluğumuzun gereği olarak küresel operasyona ve bu kapsamda yaşananlara bugün 81 ilde düzenlediğimiz basın toplantısıyla bir kez daha dikkat çekiyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç, sivil toplum kuruluşları, gönüllü teşekküller, cemaatler ve mensuplarının istedikleri partiyi destekleme, parti kurarak siyasette var olmalarının tabii hakları olduğunu herkese hatırlatmayı gerektiriyor. Şüphesiz millet iradesinin temsiline talip olmak bütün demokrasilerde meşrudur” dedi.

BDP milletvekillerinin mahkumiyet görmemelerine rağmen serbest bırakılmamaları  ve Roboski olayına da değinen Gür,” BDP milletvekillerinin mahkumiyet görmemelerine rağmen serbest bırakılmamaları aynı güçlerin operasyonu olarak kabul görmektedir. 28.12.2011 tarihinde vuku bulan Roboski katliamının Ankara’nın karanlık dehlizlerinde kaybolmasına da asla sessiz kalmayacağımızı ve olay her yönü ile aydınlanıncaya kadar takipçi olacağımızı kamuoyuna saygı ile deklare ediyoruz" şeklinde konuştu. Basın açıklamasına sendikaların şube başkanları da katıldı.

Bu haber toplam 4997 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim