Mergabütan’da gençlik etkinliği düzenlendi
Kaynak:Hakkarihabertv.com
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Mergabütan Kayak Merkezi’nde düzenlenen kar etkinliğinde TÜGVA Hakkari İl Temsilciliği Üniversite Koordinatörlüğü bünyesinde yürütülen “İhtisas Akademi Projesi” kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Etkinliğe Hakkari TÜGVA İl Temsilcisi Ayhan Demir ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda öğrenciler kar etkinliği, müzik ve sohbet eşliğinde keyifli vakit geçirdi.
Öğrencilerin proje kapsamında fikirlerini geliştirme fırsatı bulduğu belirtilirken, Türkiye’nin farklı alanlardaki isimleriyle bir araya gelerek deneyim paylaşımı yapacakları ifade edildi.
AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, “Gençlerimiz yarınlarımızın en güçlü güvencesidir. Zihinleri açık, ufukları geniş, yolları aydınlık olsun” ifadelerini kullandı. Haber: Esra Özatak