• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Milli Eğitim Camiası'ndan Doğa Yürüyüşü

Milli Eğitim Camiası'ndan Doğa Yürüyüşü
MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen "Yönetici Geliştirme Programı" çerçevesinde, Hakkari'de yürüyüş gerçekleştirildi.

MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen "Yönetici Geliştirme Programı" çerçevesinde, Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ve İl Müdürü Bilal Gür'ün teşrifleriyle kurum ve okul müdürlerine yönelik, Otluca Köyü'nde, doğa yürüyüşü ve piknik organize edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve çok sayıda yöneticinin spor kıyafetleriyle katılım gösterdiği doğa yürüyüşünün sonunda piknik yapan eğitim camiası, yıl sonu istişarelerinde bulundular.

Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu doğa yürüyüşünde, eğitim camiasındaki  yönetici ve öğretmenlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek:"Bir eğitim yılını daha başarıyla bitirdik.

Çocuklarımızın, Ülkesine faydalı ve iyi birer insan olarak yetiştirilmelerinde, en büyük katkıyı şüphesiz, eğitimcilerimiz veriyor. Kendilerini bu anlamda, öğrencilerine adayan onları her yönden hayata hazır bir şekilde yetiştiren eğitim camiamıza teşekkür ederim,"dedi.

b781eac5-269a-4541-a5cf-d260ad93dc43.jpg

İl Müdürü Bilal Gür ise: "Yönetici Geliştirme Programı" kapsamında, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz, yıl sonunda yapılan bilim etkinlikleri, kültürel geziler, doğa yürüyüşleri ile hem yöneticilerimiz hem de öğretmenlerimizin motivasyonunu ve kurumsal aidiyet duygularını arttırıcı organizasyonlar yapıyoruz.

Yönetici ve öğretmenlerimizin ahlaki değerleri ve bilimsel temelleri esas alan bir yaklaşımla yeni nesillerin yetişmelerine olan gayretleri, geleceğe dair umutlarımızı diri tutuyor.

Maarif davamız adına gösterdikleri bu ulvi gayretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.1 Temmuz'da başlayacak yaz dönemi tatilinde, tüm öğretmenlerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu tatiller diliyorum,"dedi. Hakkarihabertv.com

1-858.jpg2-898.jpg3-702.jpg

 

Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim