• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Minik Ayşe'ye sahip çıktılar

Minik Ayşe'ye sahip çıktılar
Hakkari'de kalbi delik olan 8 yaşındaki Ayşe Adıyaman'a İl Sağlık Müdürü Dr. Özlem Köse ile hayırseverler yardım eli uzattı.

Feyzullah Taş’ın özel haberi: İhlas Haber Ajansı (İHA) Hakkari Bürosu'nu ziyaret ederek kızı için yardım isteyen işsiz baba Abdurrahman Adıyaman'a hayırseverler yardım elini uzattı. İlköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi olan Ayşe Adıyaman'ın sağlığına kavuşması için yardım elini uzatan Yüksekovalı işadamı Davut Sala ile Hakkarili hayırseverler Aydın Çiftçi ve Esat Kılıç, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret eden baba Adıyaman ve kızı ile bir süre sohbet ederek Ankara'ya gitmeleri için yardımda bulundu. İşadamı ve beraberindeki hayırsever vatandaşlar, Ayşe Adıyaman'a yardımlarının devam edeceğini söyleyerek, iyileşmesi durumunda ise kendisine sürpriz hediyeler vereceklerini belirtti.

ayse-adiyaman-m.20110625142855.jpg

Maddi durumu iyi olmadığı için tedavi olamayan kızın durumunu İHA tarafından yapılan haber üzerine öğrendiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Özlem Köse ise ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Adıyaman ve kızını kapıda karşılayıp kendisine sarılarak makam odasına götüren Dr. Köse, Ayşe Adıyaman'ın tedavisi için Ankara Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi yetkilileri ile görüşerek bilgi aldı. Ayşe Adıyaman için önümüzdeki pazartesi günü hastaneden yer de ayırtan Dr. Köse, "Allah'ın izniyle bu kızımız en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Küçük Ayşe'nin içinde bulunduğu durumu gündeme getiren ve sağlığına kavuşmasına vesile olan İHA ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

ayse-adiyaman-1.jpg

İHA Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş ise kızın sağlığına kavuşması için sağlık durumunu sonuna kadar takip edeceklerini ifade ederek, küçük Ayşe'ye kucak açan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Sevk işlemleri tamamlanan Ayşe Adıyaman'a Hakkari Valiliğinin de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü aracılığı ile yardım edeceği ifade edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3780 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim