13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

ADIYAMAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Adıyaman Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari Jirki aşiretinden Esat Adıyaman’ın oğlu Mesut Adıyaman ile Merhum Salih Korkmaz’ın kızı Vecide Korkmaz ile dünya evine girdi. Hakkari Kırıkdağ Köyü bir okulun bahçesinde en yoğun katılımlı düğününe ev sahipliği yaptı.

21 Eylül 2023 Perşembe 00:50

Düğünün sağdıçlığını Hacı Adıyaman ve akrabaları düğüne katılım sağlayan tüm davetlileri alanın girişinde karşılayıp, “hoş geldiniz” diyerek, oturma yerlerine kadar eşlik etmeleri dikkatlerden kaçmadı.
Damadın babası Esat Adıyaman düğüne katılım sağlayan her bir misafirle yakinen ilgilenmesi büyük bir takdir gördü. 

foto-galeri-001.jpg

Adıyaman ailesinin fertleri tarafından kapıda karşılanan misafirler, gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. gelenek ve göreneklere göre yapılan düğün, davetliler tarafından büyük bir ilgi gördü. Açık havada yapılan düğünde yerel sanatçı İmat Tunç ve ekibinin söylemiş olduğu Kürtçe şarkılarla davetliler doyasıya eğlendi. Davetliler onuruna hazırlanan özel yemekler, davetlilere ikram edildikten sonra takı törenine geçildi. Başka düğüne yâda başka yere randevusu olanlar, hediyesini zarfa bırakarak, damada verilmek üzere hazırlanan sandıkların içerisine bırakılarak düğünün hayırlı olması dileklerini ileterek, müsaade istediler.

Adıyaman ailesinin düğününe; İş dünyası, Sanat dünyası, Eğitim Camiası, STK temsilcileri, Bürokrasi, Hukukçular, İş insanları, Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, Hakkari, Yüksekova ve Van’da tanınan ve bilinen birçok esnaf ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. Son derece güzel olan düğüne, Yurt içinden ve Yurt dışından da birçok davetlinin katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Adıyaman ailesi, "Hakkari ve çevresinde düğünümüze iştirak eden ve bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz.
Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, darısı diğer evlenmek isteyen gençlerimize olsun"

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.