09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

BAŞKAN DİLER'DEN BAYRAM MESAJI

Başkan Diler'den bayram mesajı

Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Salih Diler, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

27 Haziran 2023 Salı 21:08

Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Salih Diler, Kurban Bayramın mesajında şu ifadelere yer verdi;

Toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görünün kuvvetlendiği bayramlar, dayanışma, birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği müstesna günlerdir.

Sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımız gibi insani duygularımızı derinleştirmekte olan bu müstesna günler yardımlaşma ve dayanışma başta olmak üzere manevî hasletlerimizi en üst seviyede yaşamamızı sağlamaktadır.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bayramları, barış, kardeşlik ve sevinç günleri olarak anlatıyor. Komşusu açken tok yatamayan, insanların en hayırlısı olarak, insanlara faydalı olanı gösteren, kusurları affetmeyi, güzellikleri övmeyi tavsiye eden bir inancın mensupları için bayramlar önemli fırsatlardır.

Milletimiz, bu mana ve önemi çok iyi kavramış, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

Kurban Bayramının tüm vatandaşlarımıza, ve engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, gönüllere ferahlık, hanelere mutluluk getirmesi temennisiyle, mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor,

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.