12 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

BAYHAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bayhan Ailesinin Mutlu Günü

Botan Bayhan ile Dilan Kurt Hakkari Kıran Mahallesi çalılar semti Kıran Kır düğün bahçesinde yapılan dillere destan düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

05 Eylül 2023 Salı 20:17

 

Hakkari’nin tanınmış sevilen ve köklü ailelerinden Mehmet Bayhanın oğlu Botan Bayhan Gelin Dilan Kurt ile Hakkari’de binlerce davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Binlerce kişinin katılım sağladığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Sağdıçlığını Şahin Şahinoğlu’nun üstlendiği düğünde misafirleri düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi bir araya gelen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi. İki gün iki gece süren binlerce misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi.  

Farklı illerden katılımın sağladığı düğüne kanaat önderleri, aile büyükleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, STK temsilcileri, iş insanları, esnaf camiasından olmak üzere farklı illerden eş dostların katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İZİN TIKLAYIN

Görkemli düğünde sahne alan yerel sanatçı Fikret Kaval ve ekibi büyük ilgi gördü. Sanatçıların güzel şarkıları eşliğinde davetliler kol kola girerek saatlerce halay çektiler.  

Teşekkür mesajında bulunan damadın babası Mehmet Bayhan “Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerimizede teşekkür ediyoruz. Ayrıca Düğün Töreni için ev sahipliği yapan Kıran Kır Düğün Bahçesi sahibi Arafat Çallı ve ekibine Bayhan ve Kurt ailesi adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız” dedi

Birlikteliklerini düğünle taçlandırdıklarını 
aktaran Dilan Kurt ve Botan Bayhan çifti ise çok mutlu olduklarını ifade ederek, düğüne katılan herkese teşekkür ettiler. 

Fotoğraflar: Aras Productiona aittir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.