16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

CESUR COLEMERGİN CENAZESİ HAKKARİ'DE

Cesur Colemergin cenazesi Hakkari'de

Hakkari'de 6 Eylül'de düzenlenen geniş çaplı operasyonda yaşamını yitiren 9 PKK’liden Beytüllah Özkan'ın cenazesi Hakkari’ye getirildi.

13 Eylül 2010 Pazartesi 23:03

Van ve Hakkari arasında bulunan Gole Hasane, Çiya Reşke, Bıleh, Bınevş, Zerzengule, Baleka, Sırte Dohula ve Mebırnav kırsal alanlarında 6 Eylül'de başlatılan geniş çaplı operasyon sonucunda yaşamını yitiren 9 PKK’liden biri olan 1988 Hakkari doğumlu, 2006 katılımlı, Cesur Colemerg kod isimli Beytullah Özkan, cenazesi ailesi tarafından Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Van ilinde oradan da büyük bir araç konvoyu eşliğinde Hakkari'ye getirildi.

 

 Yüzlerce kişi şehit namırın sloganları atarak hastaneye kadar cenazeye eşlik ettiler. Özkan ailesi ve parti görevlileri kalabalığa seslenerek taşkınlık yapmamaları konusunda uyarılarda bulundular. Cenazenin yarın saat 09:30 sıralarında Devlet Hastanesi morgundan alınarak Biçer mahallesi aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Hakkarihabertv.com

cesur-colemerg-beytullah-ozkan-d.jpg

 

 

.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.