30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

ENGELLİLERDEN MERSİNE DESTEK

ENGELLİLERDEN MERSİNE DESTEK

Hakkari Sümbül Engelliler Kulübü, Mersin Fiziksel Engelliler Spor Kulübüne malzeme yardımında bulundu.

02 Ekim 2009 Cuma 16:37

 Hakkari de yaklaşık 10 yıldır 2.lig E Gurubu Tekerlekli Sandalye Basketbol Branşında mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü bu yıl ilk defa müsabakalara katılacak olan ancak maliyet yüksek spor sandalyeleri olmadığı için lig e giremeyen Mersin Fiziksel Engelliler Spor Kulübünün imdadına yetişti ve kullanmadığı Spor Sandalyelerinden 6 adetini Mersin Fiziksel Engelliler Spor Kulübüne Kargo aracılığıyla gönderdiği belirtildi.

 Bedensel Engeliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkan yardımcısı olan Mesut Keskin, kendilerinin de kulüp olarak ilk zamanlar diğer kulüplerden bu tür destekler aldıklarını belirtti. Keskin," Bugün ise Mersin takımının ekipman desteğe ihtiyacı olduğunu bu spor sandalyelerinin maliyetinin yüksek olmasından dolayı bir çok kulübün sandalye ihtiyacının olduğunu ve bundan dolayı Mersin takımına bu desteği verdiklerini" söyledi.(Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.