04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

FENOMEN BOR’A SEVGİ SELİ

Fenomen Bor’a sevgi seli

Aslen Hakkarili olan sevilen ve sayılan renkli simalardan sosyal medya fenomeni Bülent Bor, Hakkari’de katıldığı Bor ailesi düğün töreninde ilgi odağı oldu.

05 Haziran 2023 Pazartesi 11:52

Bir süre önce Hakkari’de ikamet eden daha sonra Van iline taşınan Fenomen Bülent Bor, daha sonra da Antalya iline yerleşti.

Güler yüzlü ve sıcakkanlılığı ile herkes tarafından sevilen sosyal medya fenomeni Bülent Bor, Hakkari’de katıldığı Bor ailesinin düğün töreninde 7’den 70’e herkesin ilgi odağı oldu.

Aileler fenomen Bor ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta bir birleri ile yarıştılar. Hakkari’yi çok sevdiğini ve asla unutmayacağını belirten Bor, burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Fenomen Bor, Hemşerileri ile bul bul hasret gidererek, kendisine sıcak ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Gazeteci Feyzullah Taş'ın torunları Minel Deniz, Devrim İkra ve Jinda Özkan'da fenomen Bor ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bazı Hakkarili vatandaşlar ise, ”Fenomen Bülent Bor, Sempatik tavırları, cana yakınlığı ile herkes tarafından seviliyor. Uzun zamandır Hakkari’de yoktu. Kendisini sadece sosyal medyada görüyorduk.

Kendisini seviyoruz ve takip ediyoruz. Kendisini düğünde görünce beraber hatıra fotoğrafı çektirdik” şeklinde konuştular.

867d6160-d9fe-4b4c-85c0-cc41c32fa284.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.