09 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ MERZAN'DA 7 SEMT ASFALTA KAVUŞTURULDU

Hakkari Merzan'da 7 semt asfalta kavuşturuldu

Hakkari' Belediyesi Mahallesi okullar bölgesinde 7 ayrı semti asfalta kavuşturuldu.

02 Ekim 2023 Pazartesi 09:42

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in talimatları doğrultusunda başlatılan asfalt çalışması kentin birçok mahallesine yayılarak devam ediyor. Birçok mahalle ve semt yolunun asfalta kavuşturulduğu kentte hafta sonu da çalışmalar aralıksız olarak devam etti.

Belediye ekipleri Merzan Mahallesi Okullar Bölgesinde, "Ahmedi-i Xani Kuran kursu, Reufoğlu, Kayalar, Tatlılar, Molamehmetoğlu, Çiftçiler ve Fırat semtini asfalta kavuşturdu. Araçların giremediği sokaklara iş makinesi keptçenin ağzında asfalt çekilerek, sokaklar asfaltla kaplandı.

Merzan Mahallesi Muhtarı Cemil Çetin, okullar bölgesinde 7 ayrı semtin belediye ekipleri tarafından asfalta kavuşturulduğunu belirterek, çalışmalardan dolayı Vali Ali Çelik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in talimatları ile asfalt çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. Haber: Feyzullah Taş

merzan-asfalt-1-001.JPGmerzan-asfalt-2-001.JPGmerzan-asfalt-3-001.JPG

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.