30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Hakkari’de 19 Mayıs coşkusu

Hakkari’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Hakkâri’de de düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs 2023 Cuma 13:24

Sabah saatlerinde Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Gençlik ve  Spor İl Müdürü Emin Yıldırım  tarafından Atatürk Anıtı’na çelek sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Kapalı Spor Salonu’nda gençlik şöleni düzenlendi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü  Emin Yıldırım,” Bugün, 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi, milli değerlerimize sahip çıkmayı ve ülkemizi daha da ileriye taşımak için hep birlikte çalışmayı taahhüt ediyoruz” dedi.

Kutlamalar, minik öğrencilerin yöresel kına etkinliği, belediye sanat topluluğu ekibinin gösterisi, güreş ve jimnastik gösterisinin ardından kutlamalar sona erdi.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 Vali İdris Akbıyık ve beraberindekiler, masa tenisi, bilek, ok atma, yöresel en sanatları, değişik okullardan öğrencilerin el sanatları stantlarını dolaşarak öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

 Kutlamalara Belediye Başkan Yardımcısı Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar,  Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya,

 AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi, Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdulmecit Tarhan, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya askerler, siyasi parti temsilcileri, öğrenci ve aileleri katıldı. Haber: Feyzullah Taş


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.