09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE ÖLMEZ VADİ CAFE & RESTAURANT HİZMETE AÇILDI

Hakkari’de Ölmez Vadi Cafe & Restaurant hizmete açıldı

Hakkarili genç girişimciler Rahmi Ölmez ve Hakan Kahraman tarafından Ölmez Vadi Cafe & Restaurant isimli iş yeri görkemli bir açılış ile hizmete açıldı.

18 Kasım 2023 Cumartesi 10:58

Hakkari-Van karayolundaki Sümbül mahallesinde tekser mevkiinde bulunan Türkiyenin seçkin petrollerinden biri olan Go Petrol yanında açılan Ölmez Vadi Cafe & Restaurant'ta Mencel, Köt et, Siyabolu kavurma, Çömlek güveç, keledoş, Kuzu sırt, Van kavurma, çöp şiş, Kafkas köftesi, Bademli yahni, İç pilavlı kuzu tandır, Kuzu incik, Beğendili bonfile ve tavuk, Mencel sofra, soğan dolması, gibi yemeklerle hizmet sunuyor. 

Yapılan açılışa, Hakkari valisi ve belediye başkan vekili Ali Çelik, vali yardımcıları, Ak parti il başkanı Zeydin Kaya, Pinyanişi aşireti kanaat önderi Orhan Piruzbeyoğlu, Jirki aşireti kanaat önderlerinden H. Mehmet Adıyaman, eski il başkanı Mutallip Özbek, kanaat önderleri Taceddin Kahraman, Metin Kurt, sılehi aşireti kanaat önderi Fatih Keskin, iş adamları H. Osman Ölmez, H. Cabbar Ölmez, Kemal Ölmez, STK temsilcileri, dernek başkanları ve kurum müdürleri katıldı. 

İş adamı Rahmi Ölmez ve Hakan Kahraman tarafından açılan Cafe & Restaurant'ta 28 kişi istihdam ediyor.

1-907.jpg2-957.jpg3-740.jpg

yayın tarihi: 16.11.2023

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.