03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

"KIYAMET ALAMETİ"

"Kıyamet alameti"

Son dönemlerde değişen iklim şartları Suudi Arabistan'da da etkisini gösterdi.

25 Mart 2023 Cumartesi 15:15

Çöl havası yerine bahar havasının etkili olduğu Tebük şehrinde yağmur sularının çöl kumlarını sürüklediği ana ait görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Görüntüyü izleyenler "Bunlar kıyamet alameti" şeklinde yorumlar yaptı.Değişen iklim şartları, kuruyan göller ve barajlar dünyayı yeni bir tehlikeye sürüklüyor.

Birçok ülkede etkili olan kuraklık gelecek yıllarda yaşanacak su krizinin adeta habercisi...Suudi Arabistan'ın Tebük şehrinde kaydedilen bir görüntü ise görenleri şaşkına çeviriyor. Çöl ikliminin etkili olduğu şehirde bu yıl adeta bahar havası hüküm sürüyor.

Bahar yağmurlarının etkili olduğu kentte zaman zaman oluşan sel suları çöl kumlarını oradan oraya sürüklüyor. Görüntüyü izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları "Bunlar kıyamet alameti", "Kıyamet yaklaşıyor", "Allah sonumuzu hayretsin", "Dünya nereye gidiyor böyle?" şeklinde yorumlar yaptı. Basından

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.