02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

MİNİK ZEYNEP'E AMCA YEGEN İLGİSİ

Minik Zeynep'e amca yegen ilgisi

Malatya'da tedavi altında olan Zeynep Kurt isimli 15 aylık bebeğin evlatlık alınması ve ileride eğitim masraflarının karşılanması için taleplerin çok olduğu bildirildi

21 Eylül 2010 Salı 17:02

MALATYA (İHA) Amca Yalçın Kurt ve eşi, elim olaydan sonra bebek Zeynep Kurt'u yalnız bırakmadı. Zeynep'in babası Hamit Kurt'un, Hakkari'deki mayınlı tuzakta eşini kaybetmesi, 4 yaşındaki diğer çocuğunun yaralanması nedeniyle minik kızı Zeynep ile ilgilenememesi nedeniyle, Hakkari'de devlet memuru olan Zeynep'in amcası Yaçlın Kurt, eşini de alarak Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gelip, Zeynep'in yanından hiç ayrılmadılar.

gecitli-zeynep-kurt-1.jpg

Zeynep Kurt'u, evlatlık almak isteyenler, okula başladığında eğitim masrafını yüklenmek isteyenlerin aileyi arayıp talep ettikleri öğrenildi.
Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne menfur olaydan sonra ambulans helikopterle getirilip, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Zeynep Kurt'un ağızdan yemek yemeye de başladığı bildirildi.

 

gecitli-zeynep-kurt-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.