30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

SİVEREK'TEN GALİP DÖNDÜK

SİVEREK'TEN GALİP DÖNDÜK

Hakkari Sümbül Engeliler Spor Kulübü Siverek'ten 37-29'luk bir skorla galip döndü.

21 Nisan 2009 Salı 14:03

Türkiye Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde 2. Lig E Gurubunda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Urfa'nın Siverek İlçesinde Siverek Engelliler Basketbol Takımıyla yaptığı basketbol müsabakasından 37-29 galibiyetle önceki gün Hakkari'ye döndü.

 

  Sezonun yedinci galibiyetini aldıklarını belirten Sümbül Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Mesut Keskin, kısıtlı imkanlarla deplasmanlara katılan takımın buna rağmen azimle antrenmanlara katıldığını ve gurup birinciliğine gözlerini diktiğini söyledi. Yıllardır doğu bölgesinin bir çok ilinde Hakkari'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini anlatan Keskin, buna rağmen Hakkari'de kurum ve kişilerden ciddi bir destek alamadıklarını durumun tersine dönmesi halinde takım olarak ülkede sportif bazda farklı noktalara ulaşabileceklerini ifade etti  (Hakkarihabertv)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.