09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

YÜKSEKOVA'DA 28 KİLO KÜLÇE ALTIN YAKALANDI

Yüksekova'da 28 kilo külçe altın yakalandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada; 28 adet her biri 1’er kilo olmak üzere 28 kilo altın ele geçirildi.

01 Ekim 2023 Pazar 18:22

 

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada," İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce  kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda;

29.09.2023 günü yapılan çalışmalarda Yüksekova ilçemizde durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada; 28 adet (her biri 1’er kg olmak üzere 28 kg) gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen külçe altın yakalanmış olup 2 şüpheli şahıstan biri savcılık tarafından serbest bırakılmış, 1 şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" denildi. Hakkarihabertv.com

altinnn.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.