• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Müdür Gür'den "Sene Sonu Karne Mesajı"

Müdür Gür'den "Sene Sonu Karne Mesajı"
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, "Sene Sonu Karne fünü münasebetiyle bir mesaj yanladı.

Sevgili Öğrenciler,

Sevgiyle çıktığımız bu eğitim yolculuğumuzda, Hakkari Eğitim Ailesi olarak Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın riyasetinde, her yeni güne, sizler için neler yapabiliriz, yaşam alanınızı nelerle donatabiliriz, sorularına cevaplar bulmaya ve nerede bir değer varsa onu, sizin adınızın yanına eklemeye çalıştık.

Yorulmadık; çünkü zihnimizde siz kıymetlilerimiz oldukça zindeydik. Mesafeleri önemsemeden, yanınızı, yönümüz yaptık. Yoğun bir sürecin sonucunda, bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Gönlümüzde hepiniz birer hikâye kahramanısınız; çünkü hayallerinizi gerçekleştirmek için tedirgin ve kaygılı günlerde bile inançla umutlarınıza kilitlendiniz ve bu tatili, fazlasıyla hak ettiniz.

 Şimdi doğaya karışmanın, başka hikâyelere yol olmanın zamanı. Bol bol hayal kurun; çünkü dış dünyanın kapıları size, düş dünyanızın büyüklüğünce açılacak, bunu unutmayın. O kapılarda, ellerinizden kitapların tutacağını, kitapların engin dünyasına kulaç attıkça da başka ülkelere, başka dostlara erişeceğinizi konuşmuştuk, hatırlayın. Bunun yanında; büyükleriniz ve sevdiklerinizle birlikte, doğayla ve sporla iç içe olup sıkça vakit geçirin ki taptaze enerjilerle yepyeni başlangıçlar yapabilesiniz.

Unutmayın ki eğitim, sadece okulda değil hayatın her alanındadır. Bundan sonraki eğitim yaşantınızda sizlere başarılar dilerim.

Saygıdeğer Veliler,

Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için son derece önemlidir. Unutmayınız ki karneler; öğrencilerimizin değerini, şahsiyetini, erdemini ve zekâ seviyelerini belirleyecek bir gösterge değildir. Emanetlerinizi, şimdi de bizler, sizlere emanet ediyoruz. Onlara, her zaman sevgiyle yaklaşın ve her zaman yanlarında olduğunuzu hissettirin ki özgüven duyguları daha da güçlensin. Hepinize, gayretleriniz ve bize gösterdiğiniz samimi güven için teşekkür ederim. 

Değerli Meslektaşlarım, 

Çocuklarımız için dilediğimiz her güzelliğin giriş, gelişme ve sonuç kısmında sizler varsınız. Sizler, eğitim-öğretim yolculuğumuzdaki hikâyelerin en seçkin yazarlarısınız. Nesillerimizi yetiştirmek için özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir eder, başarılarınıza ve emeğinize yaslanan yüzlerce çocuğun diliyle sizlere teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlanmasında, emeği geçen fedakar Hakkari Eğitim Ailemizin her bir ferdine teşekkür eder, öğretmen ve öğrencilerimize, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında, öğretmen ve öğrencilerimizi, yenilenmiş ve enerji dolu bir şekilde, okullarında görme temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

                          Bilal Gür

          Hakkari Milli Eğitim Müdürü 

 

 

Bu haber toplam 751 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim