• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Müdür Yıldırım'dan milli sporcuya ziyaret

Müdür Yıldırım'dan milli sporcuya ziyaret
Hakkari Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım Engelli Milli Sporcu Ceylan Yılmaz’ı ve evinde ziyaret etti.

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Bünyesinde Faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcularından Ceylan Yılmaz 2-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Kadınlar Avrupa Şampiyonası için İspanya’nın Madrid şehrinde milli sporcu olarak katılmıştı.

Hakkâri Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ve Şube Müdürü Sabri Demir, Yeni Mahallede ikamet eden Ceylan Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.  Ziyarete Kulüp Başkanı Şükrüye Yıldız Tatlı ve takımın yardımcı antrenörü Cengiz Çatal’da eşlik etti.

Göreve geldiği günden beri engellilerin Basketbol takımına hem tesis tahsisi hem çalışma saatleri için pozitif bir ayrımcılık sağladıklarını söyleyen Müdür Yıldırım, bundan sonra da aynı  duyarlılıkla hareket edeceklerini söyledi.

Yıldırım,” İlimizde spora ilginin her geçen gün daha fazla artıyor.  Ayrıca ilimiz merkez  ve ilçelerine ciddi sportif yatırımlar yapan başta Gençlik Spor Bakanımız Sayın  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve  Vali ve Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık’a teşekkür ederiz” dedi.

Kulüp Başkanı Şükrüye Yıldız Tatlı’da Müdür Amin Yıldırım’a bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatlı,” Daha fazla engelli kardeşimizi bu sporla tanıştırmak istediklerini bunun için kulübün de tesislerin de kapılarının spor yapmak isteyen her engellilerimiz için sonuna kadar açık olduğunu özellikle Ceylan kardeşimize başından beri ailesinin desteğinin önemli olduğunu gördük.

Engelli kardeşlerimizin ailelerine spora teşvik için destek çağrısında bulunuyoruz. Başarıların mimarları başta Sayın valimiz ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’a İl Müdürü Emin Yıldırım’a Bedensel  Engelliler Derneği Başkanı aynı Zamanda takım antrenörü Mesut Keskin’e ve takımın koçu Cengiz Çatal’a teşekkür ederim” dedi. Hakkarihabertv.com

02-002.jpeg


 

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim