• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 27 °C

Müdür Yılmaz'dan 1. Dönem karne mesajı

Müdür Yılmaz'dan 1. Dönem karne mesajı
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, 1. Dönem Sonu Karne Mesajı yayımladı.
Sevgili Öğrenciler;
2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, çalışma ve özverilerinizin karşılığı olarak alacağınız karnelerin heyecanı ile sona eriyor. Dersler, sınavlar, notlar, ödevler derken artık bir eğitim-öğretim yılının ilk dönemini geride bırakıyor, yoğun bir tempodan çıkıyorsunuz. Gösterdiğiniz gayretlerden dolayı sizleri kutluyorum.
 
Karnelerinizdeki sonuç ne olursa olsun kendinize olan güveninizi ve inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin. Öğrenmekten, okumaktan ve bilgiden asla uzaklaşmayın. Her biriniz, ülkemizin geleceği ve bizler için ayrı bir değersiniz.
 
Kısa bir tatil dönemine giriyoruz. Çalışmak, derslerinizde başarılı olmak kendinize, ailenize ve topluma karşı sorumluluğunuz olduğu kadar, dinlenmek ve eğlenmek de en büyük hakkınızdır. Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza ve kendinize zaman ayırarak kısa tatil dönemini faydalı geçireceğinize inanıyorum. Dinlenmenin yanında her zaman söylediğimiz gibi düzenli kitap okumayı ihmal etmemelisiniz.
 
Kıymetli Meslektaşlarım;
Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in öncülüğünde, Valimiz Sayın Ali Çelik’in riyasetindeki eğitim yolculuğumuzda, maarif davamızın neferleri olarak evlatlarımızı, geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın mutluluğu ve huzuruyla bir yarıyılı daha tamamlamanın tatlı ve onurlu yorgunluğu içerisinde olduğunuzu görüyorum.
 
Fedakârca çalışmalarınız için sizleri yürekten kutluyorum. Bu kısa tatili, kendinizi ikinci döneme hazırlamak için bir fırsat olarak değerlendireceğinize olan inancımla ailelerinizle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmesini temenni ediyorum.  
 
Saygıdeğer Velilerimiz;
Hepimizin en kıymetli varlıkları olan çocuklarımızın başarıları kadar başarısızlıklarını da normal karşılamalıyız. Doğru yönlendirme, sıkıntıların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma konularında ilginizi ve gayretinizi bekliyorum.
 
Öğrencilerimizin eksik olduğu noktaların giderilmesi için sizlerin, eğitimcilerle daha sıkı bir iletişime geçmenizi ve bu yarıyıl tatilini, çocuklarımıza ulaşmak için altın bir anahtar olarak değerlendirmenizi rica ediyorum.
 
Bu tatil dönemini, aile bağlarını güçlendirmek, birlikte kaliteli zaman geçirmek için bir fırsat olarak kullanın ve onlarla birlikte kitap okuyun; onlara, sevdikleri kitapları karne hediyesi olarak verin. Evlatlarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren siz değerli velilerimize, teşekkürlerimi sunuyorum.
 
 Bu duygu ve düşüncelerle bu ulvi eğitim-öğretim yolculuğumuzda, emeği geçen tüm değerli Hakkari Eğitim Ailemize, canı gönülden teşekkür ediyor; mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmeniz dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
              Nurettin Yılmaz
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü
Bu haber toplam 643 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim