• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 23 °C

Öğrencilerden mektup var

Öğrencilerden mektup var
Hakkari H. Salih Şen İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinde oynayan öğrenciler yetkililerden dert yandı.

Halk oyanları ekibinde oynayan öğrenciler Hakkarihabertv.com’a  e-mail ve mektup göndererek ilgili kurum yetkililerinin kendilerini mağdur ettiğini iddia ettiler.

 

YETKİLİLER BİZİ ÜZMÜŞTÜR

Gönderilen mektupta,”Muğla Fethiye Gazi İlköğretim Okulu Güneş Festivali 18 Nasan-28 Nisan arası yapılacaktı. Bizde davetli idik. Yine 28 Nisan’da da Antalya’da Dekap’ın davetlisi idik. Yine biz gidemedik. Biz çocukları çok seven eğitimcilerin anlayışlarına bakın. Biz H. Salih Şen ilköğretim okulu halk oyunları ekibine söz verip hiçbir yere göndermediler. Bu anlayışlarına hayran kaldık. Bizleri Muğla ve Antalya’ya festivallere göndereceklerdi. Fakat 16 kişilik ekibe yakıt dahil  bin 500 TL verdiler. Bunun  bin 300 TL’si sadece geliş gidiş yakıtına gidiyordu. Yeme içme ve diğer ihtiyatçalar için 200 TL kalıyordu. Bu parayla o kadar kişi Depine gidebileceklerse önce o bizi yani çocukları çok seven kişiler Depine gidip’de bir yemek yesinler bakalım içinde çıkılabilecek bir durumla karşılaşabileceklerimiydi.

 

HAKKIMIZI HELAL ETMEYECEĞİZ

 Oysa biz her türlü hazırlıklarımızı yapmıştık. Çünkü ilk kez yeni köprü’yü geçecektik. O hevesimiz kursağımızda kaldı. Biz Hacı Salih Şen ilk öğretim okulu öğrencileri olarak hiçbir zaman hakkımızı eğitimcilere helal etmeyeceğiz. İnşallah bir gün kendi çocuklarlıda bizim duruma düşerler o zaman bizim ne kadar üzüldüğümüzü anlarlar. Verilen sözler nerede kaldı.

 

GİDİN BİRAZ VİCDAN OKULUNU OKUYUN

Yarışma esnasında çok mu duygulandınız acaba duygu denilen Bir his var mıdır. Sizde hani okulumuza hediyeler getirecektiniz. Hiç mi İzmirli Nurgül hanım kadar sizde düşünce yoktur. Hiç olmasa o bize mektup ve kitaplar gönderdi. Ona burada Hakkarilerin selamını iletiriz. Bizi seven eğitimcilerin bu şekilde sevmelerini istiyoruz gidin biraz vicdan okulunu okuyun dediler.

 

 

 

Bu haber toplam 4003 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim