• BIST 10471.32
  • Altın 2458.977
  • Dolar 32.7488
  • Euro 35.0201
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Öğrencilerin moral ve motivasyonları önemli

Öğrencilerin moral ve motivasyonları önemli
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, sınavlara hazırlık sürecinin son virajında, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutabilmenin çok önemli olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürler, temel ve ortaöğretim okul müdürleri katıldı. Toplantıda 4. kazanım değerlendirme sınav sonuçları, okul ve ders bazında analiz yapıldı.

Müdür Yılmaz, Türkiye genelinde, binlerce öğrencinin katıldığı büyük ölçekli 4. sınav sonuçlarına ait ayrıntıları, okul müdürleriyle paylaştı ve değerlendirmelerde bulundu.  Yılmaz," Bakanlığımızın öncülüğünde, Valimiz Sayın Ali Çelik’in liderliğinde, temel hedefimizin, öğrencilerimizi, günümüzün bilgi, yoğun ve rekabetçi dünyasına en iyi şekilde hazırlamaktır.
 
Sene başından bu yana öğrencilerimize, çok sayıda kitap temin eden; ayrıca ölçme merkezimize baskı makinası alarak il geneli, 8. ve 12. sınıflarımıza kazanım değerlendirme sınavının uygulanmasına vesile olan Valimiz Sayın Ali Çelik’e de şükranlarımızı sunarız. 

Bu yaptığımız sınavların ve okullarımızda yaptığımız takviye kurslarımızın faydasını görmeye başladık. İlim nefesleriyle, öğrencilerimizin başarılarına, her zamankinden daha fazla katkı sağlayan siz değerli yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederim,” dedi. 

Toplantının sonunda, sınavlara hazırlık sürecinin son virajında, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutabilmenin önemine dikkat çeken Müdür Yılmaz,

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından imzalanarak gönderilen ve Türkiye genelindeki tüm okullar içerisinde, ilk 40 okulun arasında yer alarak “Çevre Beratı Belgesi”ni almaya hak kazanan Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu Müdürü Mehmet Gür’e belgeyi takdim etti ve başarıları için Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu Eğitim Ailesi’ne teşekkürlerini bildirdi.

golj3nexeaajcom.jpgokul-2-013.jpg

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim