• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi

Öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 600 öğretmenimizi projeler çerçevesinde Avrupa'ya gönderdik. Tarihi başarılar var, her alanda. Bunu verilen emeklerin, birlikteliğin, gayretin sonucu olarak görüyoruz dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle, öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi. Hakkari Öğretmenevi'nde verilen yemeğe Vali Yardımcıları Mustafa Berat Kasımoğlu, Halil İbrahim Köroğlu, Talha Batal, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşku Sel, Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazfi Tatlı, Milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
 
  -Vali Akbıyık, öğretmenler gününü canı gönülden kutluyoruz.
 
  Vali İdris Akbıyık,  24 Kasım öğretmenler gününü canı gönülden kutladığını belirterek "Fedakârlık gerektiren ve peygamberlik mesleğini icra eden bir camia ile bugün birlikte olduğum için mutluyum. Eğitimde kalitesini sürekli artıran ilimiz, bundan sonraki dönemde, gelişimini ve eğitim alanındaki hedeflerine ulaşmadaki kararlılığını, tüm paydaşların katılımıyla sürdürecektir.
 
Kentte gündemin eğitim olması için çaba sarf ediyoruz. Bu da başarıya yansıyor. Hakkâri'de 26 öğrencimiz, tıp fakültesini kazandı. Diğer fakültelere yerleşen birçok öğrencimiz oldu. 600 öğretmenimizi projeler çerçevesinde Avrupa'ya gönderdik. Tarihi başarılar var, her alanda.
 
Bunu verilen emeklerin, birlikteliğin, gayretin sonucu olarak görüyoruz. İlimizi, eğitimde bir adım daha öteye çıkarma hedefimize tabi ki eğitim anlayışımızın en önemli unsuru olarak gördüğüm, siz değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla ulaştık. Hepinize gayretleriniz için teşekkür ederim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görev uğruna şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, sizlere başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı temenni ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum," dedi.
 
İl Millî Eğitim Müdürü Bilal Gür, ise "Her zaman camiamızın yanında olan eğitim sevdalısı Sayın Valimize ve aramızda olan çok değerli protokol üyelerine, Hakkari Eğitim Ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Akabinde, öğretmenlik mesleği ile ilgili anlamlı ve rol model olan bir öğretmenin yaşam hikayesini dile getirdi. "Her öğretmenin, öğretmenlik hayatında bir yaşam hikayesi vardır.
 
Yaşam hikayeleri içerisinde en anlamlılarını yaşayan öğretmenlerdir. Çünkü öğretmenler özel ve kutsal bir mesleği icra ediyorlar. Biz insanın yüreklerine dokunan bir mesleğin mensuplarıyız. Ülkelerin kaderlerini belirlemek ve güzelliklerine vesile olmak aslında bize verilen büyük bir şans ve hepimiz mesleğimizin öneminin bilincinde olmalıyız. Bu vesile ile tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik ederim," şeklinde konuştu.
 
 Programda Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,  Vali Akbıyık'a, eğitime ve eğitim camiasına olan desteklerinden ötürü, ahşap kabartma üzerine  Vali Akbıyık'ı portresinin çizilmiş olduğu bir hediye takdiminde bulundu. Hakkarihabertv.com
ogretmenlere-yemek-1.jpgogretmenlere-yemek-2.jpgogretmenlere-yemek-3.jpgogretmenlere-yemek-4.jpgogretmenlere-yemek-5.jpgogretmenlere-yemek-6.jpgogretmenlere-yemek-7.jpg
Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim