Okular bölgesinde asfalt çalışması sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde birçok okulun bulunduğu bölgedeki asfalt çalışmaları devam ediyor.
Kent merkezinde doğalgaz döşeme çalışmalarının tamamlandığı birçok mahalle yolu kademeli olarak asfaltlanıyor. Yeni, Gazi, Berçelan, Bulak, Pehlivan gibi birçok mahallenin asfalta kavuşturulduğu Hakkari’de çalışmalar sürüyor.
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın yakından takip ettiği asfalt çalışmaları bu defa de Merzan okullar bölgesinde devam ediyor.
Yurtkur binası önünde başlayan asfalt çalışmaları Kelikesk mevkii ve bu güzergahtan Gulazüryan’dan Katremas Köprüsü’ne devam edeceği öğrenildi.
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, belediye çalışmalarında büyük bir mesafe kat ettiklerini belirterek, doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı yolların tamamen asfaltlanacağını söyledi. Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
Güncel