• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Özgür Roni Öz Savunma Birlikleri

Özgür Roni Öz Savunma Birlikleri
Kendilerine “Özgür Roni Öz Savunma Birlikleri” adı veren grup şehrin değişik noktalarına bildiri dağıtarak Hakkari’deki uyuşturucu ve fuhuş çetelerini bertaraf ettiklerini duyurdu.

Hakkari’nin değişik noktalarına atılan binlerce bildiride şöyle denildi.

 

“Tüm halkımıza duyurudur. Bizler Kürt halkı ve hareket olarak tarihi bir süreçten geçmekteyiz. Bu süreçte T.C. güçlerinin hareketimize ve halkımıza yönelik yıldırma yok etme politikaları devam ediyor. Son süreçte yaşamın her alanında geliştirilmek istenen fuhuş uyuşturucu yozlaştırmayı geliştiren politikalar tüm Kürdistan’da olduğu gibi Cölemerq’te de geliştirilmek istenmektedir.

 

Bizler halkımızın öz savunma güçleri olarak 8. Kongre-Gel kongresinin perspektifleri doğrultusunda bu güçlerle karşı eylemlerimiz gerçekleşmiştir. Son süreçte  Zınar Hakkari ( Kenan Taş ) birimimiz tarafında bir fuhuş çetesi tespit edilmiş olup çete lideri ve üyelerine yönelik gerekli cezai yaptırım uygulandıktan sonra çete dağıtılmıştır. Bu kişilerden bazıları evli olduğundan aile kurumuna verdiğimiz değerden kaynaklı bunların tüm halkımızdan özür dilemesinden dolayı isimlerini açıklamıyoruz.

 

Kürdüstan da kapitalizmin mabetleri olan üniversitelerin Cölemerq teki uzantısında da öğrenciler ve hocalar üzerinde yoz yaşam işbirlikçilik cemaat örgütlenmesi geliştirilmektedir. Buna karşılık  Canşer Cempiri ( Adem Aşkan ) birimimiz tarafından uyarı amaçlı rektörlük binasına parça tesirli ses bombası atılmıştır. Kürdistan da din kimliği altında işbirlikçiliği, kontracılığı, fuhuşu, polis ve AKP ile işbirlikçiliği geliştiren cemaatin FEM dershanesine yeni binasına yönelik Zilan genç kadın birimimiz tarafından ses bombalı eylem gerçekleştirilmiştir.

 

Ayrıca Mezran toprak saha altı, karayolları, Aslan tepe. Mezran ormanlığında uyuşturucu kullanımı yozlaştırıcılığı geliştiren ahlak dışı gelişmeler birimimiz tarafından tespit edilmiştir. Bundan sonra bu alanlarda görülen bu tarz ahlaksız şeylere yönelen kişiler tarafımızdan hiç uyarılmadan cezalandırılacaktır.

 

Birimlerimiz tarafından AKP’ ye kuyrukçuluk yapan kişi ve kişiler tüm ayrıntılarıyla tespit edilmiştir. Bu bildiri bunlara son uyarımızdır. Halkımızın öz savunma gücü olan gençliğin bu tarihi süreçte üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çağırıyoruz. Bu süreçte önder Apo’yu özgürleştirme demokratik özerk Kürdistan’ı kurmak gibi bir sorumluluğumuz var” denildi.

 

Bu haber toplam 7824 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 22
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim