• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

PALANDÖKEN'DEN HAKKARİ' YE BİNA SÖZÜ

PALANDÖKEN'DEN HAKKARİ' YE BİNA SÖZÜ
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Hakkari' de bir bina yaptırma sözü verdi.

Foto galeri haberin altında: 

Son günlerde il il Türkiye gezilerine başlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aksak, Genel Sekreter, Naci Kolkalar ile Van, Şırnak, Siirt, Batman ve değişik illerdeki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanları önceki gün Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve ayrı yeten Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odaları Birliği Başkanı Arif Koparan' nı makamında ziyaret etmişti. Genel Başkan Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan odanın binası önünde çiçeklerle karşılanmıştı. Başkan Arif Koparan ve beraberindekiler ile bir süre odada görüşen genel başkan ve beraberindekiler daha sonra toplantının yapılacağı şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Zap Dinlenme Tesislerine geçmişlerdi. Burada genel başkan ve beraberindekilere değişik yöresel yemeklerin ikram edilmesinin ardında genel başkan Palandöken, geliş amaçlarını anlatmıştı. Ancak genel başkana fırsat bırakmayan Başkan Arif Koparan Kürt açılımını genel başkana anlatarak bu açılıma destek vermelerini istemişti.

 

 PALANDÖKEN'DEN HAKKARİ' YE BİNA SÖZÜ

  Hakkarihabertv.com muhabirinin genel başkan Palandöken'e,” Sayın genel başkan Hakkari Türkiye'nin en ücra köşesinde bulunmaktadır. Türkiye'nin birçok ilinde Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği binaları olmasına rağmen Hakkari'de neden esnafın rahat girip çıkabileceği bir bina yok. Madem ki buraya geldiniz bu sorunu da çözün dedi. Genel Başkan Palandöken ise,gönlümüz zengin binaya ne yapacağız şeklinde cevap verince muhabir genel başkanı sıkıştırarak “Sayın genel başkanım gönül zenginliği yetmiyor. Biz bina istiyoruz. Bunun sözünü verin diye diretti”

 

  Genel Başkan Palandöken,”Tamam madem ki direttiniz söz olsun Hakkari'ye bir bina yaptıracağız. Esnafın rahat bir yerde oturmasını bizde istiyoruz” şeklinde cevap verdi. Hakkarihabertv.com olarak da genel başkan Palandöke'nin verdiği sözün takipçisi olacağız. Feyzullah Taş

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2115 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim