• BIST 10215.33
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Rakiplerini 11-1'lik skorla yendiler

Rakiplerini 11-1'lik skorla yendiler
Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı, 5 hafta’ nın erteleme maçını deplasmanda Ağrı Taşlıçay Kamu Gençlik Kadın Futbol Takımıyla oynadığı maçı 11-1’lık skorla yenen Hakkari Gücü sevinçli döndü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı, 5 hafta’ nın erteleme maçını deplasmanda Ağrı Taşlıçay Kamu Gençlik Kadın Futbol Takımıyla oynadığı maçı 11-1’lık skorla yenen Hakkari Gücü sevinçli döndü.

 

Sezonun ilk yarısından bu yana gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı 5 maçı da farklı skorlarla almaya başaran Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ağrı Doğu Beyazıt Şehir stadyumunda konuk olduğu Taşlıçay Kadın Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı,  eksi 9 derece soğukta üstün oyun performansı ile rakibine zor anlar yaşattı.

 

 Maçın ilk yarısını 6-0 önde kapatarak iyi bir oyun sergileyen Hakkari Gücü 3,12, 17, 24, ve 45’nci dakikalarda Mizgi’nin attığı 5 golle öne geçti. Daha sonrada ani ataklar yapan Hakkari Gücü 50.55 dakikada Hatice, 65. dakikada Şükriye, 75. Cemile Timur, 70. dakikada kıymet ve 90. dakikada Leyla ’nın attığı gollerle ve sayısız gol pozisyonlarını kaçıran Hakkari Gücü rakip takımı kendi sahasında 11-1’lik skorla yenmeyi başardı.

 

Hakkâri Gücü Bayan Futbol Takımı Antrenörü Tahir Temel , Takımın kurucusu ve kaptanı Cemile Timur,  yaptığı açıklamada soğuk ve yağışlı havaya rağmen sahaya çıktıklarını belirterek, Taşlıçay ilçesinde yapılması planlanan karşılaşmanın olumsuz hava koşulları nedeniyle Doğubayazıt ilçesinde oynandığını ifade ettiler. Soğuk havada, kar yağışı altında mücadele ettiklerini belirten Timur,  “Eksi 9 derece havada rakiplerini yenmek için mücadele ettiklerini söyledi.  Spor sevgisinin kar yağışı ve soğuk havayı dinlemediğini belirten takım yöneticileri hava koşullarına rağmen deplasmanda oynadıkları maçı 11-1’lık skorla almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

Lig maçları boyunca Hakkaki Üniversitesi’nin araç ve yakıt desteği olmasaydı maçlara çıkacak durumlarının olmayacağını da belirten Hakkari Gücü yöneticileri, kendilerine desteklerini esirgemeyen Hakkari Üniversitesi Rektörü Sayın; Prof. Dr. Ebubekir Ceylan teşekkür ettiler. Hakkâri Belediyesi ‘ne Ağrı deplasmanı için konaklama konusunda kendilerini yardımcı olan  Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ahmet Şen’e katkılarından dolayı Hakkari halkı adına teşekkür ettiklerini söylediler. Hakkarihabertv.com

kadin-takimi-1111.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 3200 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim