• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

ŞAMPİYONLAR HAKKARİ' DE BELLİ OLDU

ŞAMPİYONLAR HAKKARİ' DE BELLİ OLDU
Hakkari de düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonası nın final etabı bugün yapılan müsabakalarla sona erdi.

TÜRKİYE BİLARDO ŞAMPİYONASI NI FİNAL ETABI TÜRKİYE ŞAPMİYONLARI HAKKARİ'DE BELLİ OLDU

Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) tarafından Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu nda düzenlenen şampiyonaya 37 sporcu katıldı. Şampiyonada bayanlarda Sinem Kökten birinci, Eylül Kibaroğlu ikinci ve Dilara Kurtlapan ise üçüncü oldu. Erkeklerde Onur Yıldırım birinci olurken, ikinciliği Mehmet Bakıcı, üçüncülüğü de Savaş Bacan elde etti. Genç erkeklerde ise Ömer Karakurt birinci, Ümit Türkmen ikinci, Alican Türkcan ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol
üyeleri tarafından verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ, Türkiye Bilardo Şampiyonası nın final etabının Hakkari de yapılmasının sevinci ve gururunu yaşadıklarını belirterek, ilin güzelliklerle tanıtılması için bu tür etkinliklerin tekrar yapılması gerektiğini söyledi.
Vali Vekili Abdullah Uçkun ise, Hakkari nin dışarıda anlatıldığı gibi bir yer olmadığını belirterek, kentte birçok güzelliklerin yaşandığını dile getirdi.
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü de, Hakkari ye gelmenin mutluluğu ve sevinci içerisinde olduklarını belirterek, şampiyona boyunca kendisinin ve sporcuların çok iyi ağırlandığını ifade etti.
Öte yandan Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, Vali Vekili Abdullah Uçgun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ile Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak a katkılarından dolayı birer plaket verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ise, müsabakayı düzenleyen Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü ye bir plaket takdim etti. Protokol üyeleri, daha sonra şampiyonada dereceye giren sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. (Hakkarihabertv-Feyzulla Taş)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3521 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim