Şehit Derneğinden Başkan Kaya'ya ziyaret

Şehit Derneğinden Başkan Kaya'ya ziyaret

Kaynak:Perihan Önal

Kahramanlarımızın Emaneti Olan Şehit ve Gazi Çocukları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Hakkâri İl Başkanı Seyithan Beyter ve beraberindeki heyet, AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kaya ile derneğin Hakkâri’de yürüttüğü çalışmalar, planlanan projeler ile şehit ve gazi ailelerine yönelik dayanışma faaliyetleri anlatıldı.

İl Başkanı Seyithan Beyter, Dernek Genel Başkanı Arif Altungül’ün selamlarını ileterek, derneğin bölgedeki faaliyetleri hakkında Gürbüz’e bilgi verdi. Görüşmede şehit ve gazi çocuklarına yönelik sosyal destek ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek çalışmalar da değerlendirildi.

Beyter’e ziyaret sırasında Dernek Hakkâri İl Başkan Yardımcısı Yusuf Adıyaman ile Seyvan Beyter eşlik etti. Karşılıklı iyi dileklerin ardından sona eren ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.