• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Şehit İmam Aziz Tan Camisi ibadete açıldı

Şehit İmam Aziz Tan Camisi ibadete açıldı
Hakkari Kardeş Belediyesi olan Gebze Belediyesi tarafından inşa edilen Şehit İmam Aziz Tan Camisi ve taziye evi toplam 3 Cami ve 7 Taziye evi Hakkari Durankaya Beldesinde düzenlenen törenle dualarla hizmete açıldı.

Kardeş Belediyemiz olan Gebze Belediyesi tarafından inşa edilen Şehit İmam Aziz Tan Cami’nde gerçekleşen açılış törenine; Vali  Ali Çelik, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak Parti İl Başkan Vekili Mehmet Yoldaş, Başkan Yardımcıları Yakup Aktaş, Zekeriya Şen, Durankaya eski belediye başkanı Aşiret Lideri Fatih Keskin, STK temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Durankaya Beldemizin; Yeni Mahallesinde Şehit İmam Aziz Tan Camii ve Taziye Evi, Köyiçi Mahallesinde Camii ve Taziye evi, Bağlarbaşı Mahallesinde Camii ve Taziye Evi, Biçenek Mahallesinin 2 Yerleşim yerine yapılan Taziye Evi, Pınarbaşı Mahallesi Taziye Evi, Çaylıca Mahallesinde Taziye Evi olmak üzere Toplamda 3 Cami ve 7 Taziye evinin açılışı yapıldı.

Programda konuşma yapan Vali Çelik, bugün yine bir mutluluğu bir sevinci paylaşmak için bir arada olduklarını söyledi. 

Çelik," Durankaya belediyesi ile Gebze Belediyesinin yaptırdığı Camiye Aziz Tan isminin verildi. Camimiz Aziz Tan ismi ile anılacak ve isimlendirilecek. Onun yürüdüğü yolda bizden sonrakilere örnek olması açısından baki kalacak. Bu bizim için ayrı bir mutluluk verdi.

Bu sürecin yaşanmasında, bu eserin meydana gelmesinde katkı sunan herkese, teknik elemanından müteahhidine, yapımı için sorumluluk alan ve kaynak sağlayan Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur başkanımıza vesile olan İsmail Başkana herkese devletimiz adına milletimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin, teşekkür ediyorum ‘’ dedi. Hakkarihabertv.com
 garanjowoaaqrnv.jpggarankvweaa1cki.jpggaranj4wwaabdpb.jpg

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim