• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Son teknoloji seminerine büyük ilgi

Son teknoloji seminerine büyük ilgi
Jenome firması yetkilisi Tekçe kardeşler ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa hazırlamış olduğu son teknoloji dikiş ve nakış makineleri tanıtım seminerine kadınlar büyük ilgi gösterdi.

 

Haber: Feyzullah Taş- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hakkari Mesleki Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen tanıtım seminerine; İl Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Saraçoğlu, İl Kültür Müdürü Emin Özatak, TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Karataş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tekin, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Eşref Başekin ve Jenome Firması Genel Müdürü Zafer Kara ile kadınlar katıldı. Jenome Firması'nın Hakkari yetkilisi olan Tekçe Kardeşler Firması ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı seminerde, teknoloji harikası olan dikiş ve nakış makinelerinin tanıtımı yapıldı.

tekce-2.jpgİl Milli Eğitim M. Sena Aykut'un bir vesikalık fotoğrafı dikiş makinesi hafızasına yüklendikten sonra 10 dakika içersinde bez üzerine işlendi. Jenome Firması'nın Hakkari Yetkili Bayii ve Servis Temsilcisi Feyzullah Tekçe, bu semineri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediklerini belirterek, seminere bayanların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Tekçe, "Son teknoloji harikası dikiş ve nakış makineleri semineri iki gün boyunca devam edecek. Bu makinelerle istenilen şekli işleyebiliyoruz. Jenome Firması tarafından bu makinelerden 4 adet Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne hibe edildi. Firma Genel Müdürü Zafer Kara, ilimizi ziyaret ederek, makineler hakkında bizlere ve seminere katılanlara teknik bilgiler verdi. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

tekce-1.jpgMilli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut ise, öğrendikleri sanat sayesinde artık kadınların da aile bütçelerine rahatlıkla katkıda bulunabileceklerini söyledi. Kadının ekonomik bağımsızlığının çok önemli olduğunu ifade eden Yakut, Hakkari'ye son teknoloji dikiş ve nakış makinesini hibe eden ilgili firma yetkilisine teşekkür ederek, seminere bayanların yoğun ilgi göstermesinin ise memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

tekce-3.jpg

tekce-4.jpg

Bu haber toplam 4346 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim