• BIST 10091.1
  • Altın 2397.363
  • Dolar 32.377
  • Euro 34.6839
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

Sporda Finalin adı ”Veda’’

Sporda Finalin adı ”Veda’’
Hakkâri Üniversitesinde çalışan spor hocası sevilen sima Rakan Keleş'in tayinle ilimizde ayrılışı hüzünlendirdi.

Rakan Hocamız için arkadaşları bir veda yemeği tertipledi.  Arena halı saha tesislerinde Mikail Özdemir ve Barış Zeydanoğlu tarafından verilen yemekte duygulu anlar yaşandı.

İlimize ilk geldiği günden bu güne kadar gerek çalıştığı kurumda gerekse futbolcu camiası içerisinde sevilen sayılan, Hakkâri’de herkesin günlünü kazanan değerli hocanın veda yemeğine Hakkâri’nin spor camiasında görev yapan arkadaşları katıldı.

Haberin Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklayın

Veda yemeğinde konuşan Mikail Özdemir, Rakan Hocanın ilimizde ayrılmasının hüznünü yaşadıklarını dile getirdi. Özdemir; “ Rakan Hoca iyi bir arkadaşlıktan öteye iyi bir sporcu kimliğine de sahipti.  Rakan Hocanın son zamanlarda Hakkâri futboluna katkıları olmuş en zor günlerimizde bile hep yanımızda olmuştur. Bu nedenlerden dolayı gerek şahsım ve Hakkâri futbol camiası adına kendisine şükranlarımı sunuyorum ve yeni görev yerinde de kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.

Hakkari ASKF İl Başkanı Mahmut Aşkan ise; “ Rakan hocanın ilimizde görev yaptığı süre içerisinde ilimizde çok çabuk sevilen, sayılan herkesin günlünü kazanan bu değerli dostun ilimizden ayrılmanın hüznünü yaşamaktayız. Kendisinin Hakkari sporuna emeği olmuştur. Hakkari spora yaptıklarından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum.”

Veda yemeğinde konuşan Rakan Hoca ise duygulu anlar yaşadı ve adeta gözleri doldu. Kentimizi çok sevdiğini belirten genç sporcu; “Hakkâri her zaman kalbimin en derinliklerinde yeri vardır. Burada görev yaptığım için çok ama çok şanslıyım. Yüce ALLAH’A sonsuz teşekkür ediyorum ki bana Hakkari gibi güzel, misafirperver ve sıcak insanların içinde görev yaptığım, için Hakkari her zaman benim memleketimdir.

Yeni görev yapacağım Mardin ilinde siz değerli Hakkârili kardeşinizi ve Hakkârililerin bir evi olduğu ve her zaman Hakkârililerin benim baş tacım olduğunu bilmenizi isterim. Hep derler ya Hakkâri’ye gelen de ağlar, Hakkâri’den giden de ağlar. Hepinizi çok seviyorum, hakkınızı helal edin”…

Veda yemeğinde Rakan Hocaya ilimizde spor camiasına yaptığı katkılardan dolayı Hakkari ASKF Başkanı Mahmut Aşkan tarafından plaket verildi. Haber: Murat Taş/Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 4408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim