• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Tan'dan Gelecek Partisi üslubuna tepki

Tan'dan Gelecek Partisi üslubuna tepki
Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Kitan Tan, parti tutumuna sert tepki göstererek, partinin kadın kolları başkanlığından ve tüm görevlerinde istifa ettiğini söyledi.

Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Kitan Tan, kadınları dışlayan ve ötekileştirenlerle çalışmak istemediğini ifade etti.

Tan, "Değerli Halkım sizlerde bilirsiniz ki Genel Merkez tarafından ve Sayın Ahmet Davutoğlu ve il Başkanı Nevzat Dağlar ve beni Hakkari belediye Başkanlığı adayı olarak gösterildik

Genel merkezde tüm medya karşısında Anons yapılıp tanıtıldık. Fakat  nedense benim sevenlerimin arkamda olduğunu görüp çekemedikleri için Yüksekova Gelecek Partisi İl Başkanı ve yanındaki Yüksekova teşkilatı benim ildeki oy potansiyelinin yükseldiğimin farkına vardılar.

-Kadın aday olmasın

Onların genel merkez tarafından değerlerinin aşağı ineceğini görecekleri için biz Hakkari teşkilatından habersiz gelip ildeki diğer parti başkanlarıyla görüşüp bir kadın adayı olmasın sizden birini bırakalım demişler ve bunu da benim adaylığım gerçekleştikten sonra yapıyorlar.

- İl başkanının Hakkari'ye uğradığı yok

Biz kadınların resmen yok sayıyorlar il başkanı bunu kendi menfaatleri doğrultusunda yapıyor. Dört yıldır il başkanıdır doğru düzgün Hakkari' ye uğradığı yok ve Parti'nin varlığından bile haberleri yok.

Genel merkezde gönderilen her türlü yardımları bile il adına alıp Yüksekova'da dağıtıyor. Bizler bunun farkına vardığınızda dolayı da ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar.

-İşin içinde ticari boyut var

Benim yetki belgem gelmesine rağmen Yüksekova'da Çarşamba gününde beri halan elime ulaştırmamışlar. Buradan da anlaşıldığı gibi beni halkıma karşı mahcup etmeye çalışıyorlar. Ama işin içine ticari boyutun girdiğini söyleyebilirim de o yüzden ortak aday çıkartmaya çalışıyorlar.

İnsanların onurunu zedeleyecek hareketlerde bulunuyorlar. Değerli Hakkari halkımın benim dürüstlüğümden şüphelerinin olmayacağını düşünüyorum. Halkım şunu diyorum Kesinlikle kendi çizgisini bilmeyen parti ve teşkilatlarının arkalarından gitmesinler.

Kesinlikle Liyakat ten Adaletten Eşitlikten vb söyleyemediğim bir çok sözün Gelecek partisinde olmadığı anlaşılıyor. Halkımın  Gelecek Partisiyle ortak aday çıkaran partilere dahi oy vermelerini istemiyorum.

Çünkü hep kendi menfaatleri doğrultusunda yol kat ettikleri ortadadır.. Tüm Hakkari halkımı saygıyla selamlıyorum.  Gelecek Partisi Kadın Kolları Baskanlığından  Gelecek Partisi Tüm Görevlerinden istifa ediyorum ve Kadınlarımıza değer vermeyen insanlarla çalışmak istemiyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim