Taş Ailesinin Görkemli Düğünü
118
Sermaye Piyasası İlköğretim Okulu önü'nde gerçekleştirilen düğün töreninde Zafer Taş ile Çiğdem Uçar çifti, hayatlarını birleştirerek mutluluğa "evet" dedi. Genç çiftin nikâh öncesi ve sonrası yaşadığı mutluluk, aileleri ve davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.
Damadın babası Orhan Taş, düğüne katılan tüm misafirlerle yakından ilgilenerek davetlileri tek tek karşıladı. Düğünün sağdıçlığını ise Cumhur Taş üstlendi.
Hakkari Prodüksiyon ve ekibine;
Düğünümüzün en güzel anlarını profesyonel bir şekilde ölümsüzleştirdikleri, emekleri, özverileri ve kaliteli hizmetleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Yöresel müzikler eşliğinde halayların çekildiği düğünde davetliler gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Taş ve Uçar aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.
Hakkari Haber TV olarak, Zafer Taş ve Çiğdem Uçar çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Taş ve Uçar ailelerini tebrik ederiz.
218
318
418
518
618
718
818
918
1018
Kaynak:Muhammed Mehdi Aydın