• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Taşkın Ailesin'den Teşekkür Mesajı

Taşkın Ailesin'den Teşekkür Mesajı
Van’dan, Irak'tan Hakkari’den diğer il ve ilçelerden katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyoruz.
Taşkın ailesinin düğününe; STK temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, İş insanları, Kanaat Önderleri, Aile Büyükleri, Bürokrasi, Hukukçular, Hakkari’de tanınan ve bilinen birçok esnaf ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. Son derece güzel olan düğüne, Yurt içinden ve Yurt dışından da birçok davetlinin katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Taşkın ailesinin fertleri tarafından kapıda karşılanan misafirler, gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Aşiretin gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğün, davetliler tarafından büyük bir ilgi gördü. Hakkari Kır Düğün bahçesinde yapılan düğünde yerel sanatçı İmat Tunç ,Uğur Kaya ve Ferhat Adıyaman'ın söylemiş olduğu Kürtçe ve Türkçe şarkılarla davetliler doyasıya eğlendi.
 
Davetliler onuruna hazırlanan özel yemekler ikram edildi. Başka düğüne ya da başka yere randevusu olanlar, hediyesini zarfa bırakarak, damada verilmek üzere hazırlanan sandıkların içerisine bırakılarak düğünün hayırlı olması dileklerini ileterek, müsaade istediler.

Teşekkür mesajında bulunan damadın babası  İvdi Taşkın Dağgöl Mahalle Muhtarı"Düğünümüze katılan tüm misafirlere, mesai arkadaşları aynı zamanda Van’dan, Irak'tan Hakkari’den diğer il ve ilçelerden katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyoruz.
 
Düğün töreninde teşrifleri ile bizleri onurlandıran, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, iş insanlarına, komşularımıza, mesai çalışma arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza, düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp telefon, ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 

Bizlerde Hakkari Haber Tv olarak Esra ve Nazmi Taşkın çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Bu haber toplam 1680 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim