• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Tekin: yetkililere ateş püskürdü

Tekin: yetkililere ateş püskürdü
Hakkari Zapspor Teknik Direktör Mecit Tekin sahipsizlikten yakınarak yetkilileri ateş püskürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Ligi’nde mücadele eden Hakkari Zapspor futbolcuları, yarinki Cizre Basraspor maçı öncesi Hakkari Şehir Stadı'ndaki sahanın kardan temizlenmemesi üzerine ellerine kürek alıp hummalı bir çalışma başlatırken, Teknik Direktör Mecit Tekin sahipsizlikten yakınarak yetkilileri eleştirdi.

“ÇOCUKLARI TAŞ ATMAYA TEŞVİK EDEN YÖNETİCİLERDİR”
  Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin ise, sahada 50 santimetrelik bir kar yığını olduğunu, yardım sağlanması için görüştükleri yetkililerin gönderdikleri elemanların sahayı temizlemeden ayrıldıklarını söyledi. Tekin, ”Pazar günü Cizre Basraspor maçımız vardı. Ancak saha kardan temizlenmediği için maçı Çarşamba gününe erteledik. Eski valimiz Muammer Türker, geçen yıl sahanın temizlenmesi için ücretli eleman tutarak sahayı temizletti. Yeni valimiz ise bize destek vermiyor.

Zaten kendisi ile görüşemiyoruz.Sayın valimiz duyduğumuz kadarı ile kitap dağıtıyor. Sayın valim zaten Hakkari’nin şuanda kitap okuyacak psikolojisi yok. Her yerde Hakkari gençleri, çocukları taş atıyor diyorlar. Peki çocuklar ne yapsın. Savcı ve hakimler bir daha önlerindeki davalara bir baksınlar bana göre o çocukların hepsinin bırakmaları lazım. Çünkü bu çocukları taş atmaya teşvik edenler ildeki yöneticilerdir. Çünkü bu çocuklara sahip çıkmıyorlar. Burada spor yapıyoruz, gençleri spora yönlendiriyoruz, sahip çıkmaya çalışıyoruz, ama maalesef destek veren yok. Gelin sahayı temizleyin çocuklar top oynasın. Siz çocuklara sahip çıkıp bir imkan sağlamıyorsunuz.

Ondan sonra cezaevine atıyorsun yazık günah değil mi. Bana göre cezaevine atılacak çocuklar değildir. Bana göre cezaevine atılması gerekenler ili yönetenlerdir. İsterse gelip ben de alsınlar, ben de o çocukların arkasında gitmek istiyorum. Böyle yaşamaktansa hepimiz gidelim. Zaten zindan ve cezaevi hayatı yaşıyoruz. Artık yazık günahtır bu memlekette. Eğer ben bu memlekette vergi veriyorsam, eğer kimliğini taşıyorsam o zaman bu devlet gençlere sahip çıkacak. Bu memleket hepimizindir.

İstesek istemesek de biz birlikte yaşayacağız. Yetkililer artık bu gençlere sahip çıksın yaptığımız bütün çabalar boşa gidiyor, yazık günahtır. Gecen hafta takımımız 7 gol yedik, hiç kimse sordu mu bu takım neden 7 gol yedi. Neden gol yedi, çünkü antrenman yapacak yer yok. Yiyecek ekmeği yok, barınacak yeri yok. Sonra diyorlar Zapspor yenildi. Bu sahipsizlik dünyanın en büyük ayıbıdır” dedi.
VALİ KİTAP DAĞITACAĞINA SPORA DESTEK VERSİN
Tekin, ”Buradan Başbakana, Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Bizim artık validen bir medet duyduğumuz yok. Bu ile hizmet edecek Nihat Canpolat ve Muammer Türker gibi bir vali gönderin ki bize sahip çıksın. İnsanların sevgisini kazansın, insanların nefretini kazanmasın. Bu tür yöneticiler olduğu sürece çocuklar taş ta atacak her şey de atacak. Bu ülkede huzur ve barış istiyorsak biz o zaman o huzurun yoluna en sağlıklı yoldan başlamalıyız. Sadece bu ülkeyi yönetenler bir düşünsünler bu çocuklar neden taş atıyor. Bir düşünsünler” şeklinde konuştu.
Basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş ise, Hakkari Zapspor’a yetkililerin sahip çıkmamasının kendilerini üzdüğünü belirtti. Baş, ”Hakkari halkı neden sahipsiz bırakılıyor. Makam ve mevki işgal edilerek bu memleket yönetilemez. Onların düzgün çalışması halinde biz onlara destek vermeye hazırız.

Eğer Hakkari Valiliği bin 500 TL gözden çıkartıp sahadaki karı temizlemiyorsa bu onların bir ayıbıdır. Hakkarili gençler sporu seviyor. Spor yapmak istiyor, ama destek veren yok. İnşallah sesimizi duyarak bu sahadaki karı temizlerler. Spor Bakanı Zapspor’a destek sözü vermişti, ancak hiçbirini yerine getirmedi. Hakkari’nin bir spor kulübü var, yetkililer buna bile sahip çıkamıyor” dedi. Hakkarihabertv.com

mecit-tekin-1.jpg

mecit-tekin-2.jpg
 

Bu haber toplam 4773 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim