Tilavette Zirve Hakkari’nin Oldu
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması’nda, Hakkârili öğrencilerden büyük gurur. Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mesleki Yarışmalar kapsamında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Finali, Muş ilinde büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.
Hakkarili öğrencilerimizin azmi, gayreti ve gönülden gelen tilavetleri, büyük bir gurur yaşattı.
Derecik İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Şirvan Ekinci, gösterdiği üstün performansla bölge birincisi olurken,
TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Furkan Kaya, bölge ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, bu anlamlı yarışmada derece elde eden öğrencileri tebrik ederek; onları yetiştiren kıymetli öğretmenlerine ve destek veren ailelerine teşekkür etti.
Kur’an-ı Kerim’in nuruyla yetişen gençlerimizin başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.