Turgut Özal vefatının 33. yılında rahmetle anılıyor
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal, vefatının 33. yıl dönümünde dualarla anılıyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Turgut Özal’ın ülkeye kazandırdığı vizyon, gerçekleştirdiği reformlar ve milletine hizmet yolunda ortaya koyduğu güçlü iradenin daima saygıyla hatırlanacağı ifade edildi.
Açıklamada, “Merhum 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı, vefatının 33. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemize kazandırdığı vizyon, gerçekleştirdiği reformlar ve milletimize hizmet yolunda ortaya koyduğu güçlü irade, daima saygıyla hatırlanacaktır. Rabbim mekânını cennet eylesin; aziz hatırasını rahmet ve dualarla yâd ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Turgut Özal’ın siyasi hayatı boyunca Türkiye’nin gelişimi adına önemli adımlar attığına dikkat çekilirken, bıraktığı mirasın ve vizyonun gelecek nesillere yol göstermeye devam ettiği vurgulandı. Haber: Ajanslar