• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Türker'e Hakkari'de sevgi seli

Türker'e Hakkari'de sevgi seli
Hakkari’ye gelen Hakkari’nin eski Valisi olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Muammer Türker vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı.

Öğle saatlerinde Van’dan helikopterle Hakkari’ye gelen Hakkari’nin eski Valisi ve şimdi MGK Genel Sekreteri Muammer Türker, MGK Genel Sekreter Yardımcıları Tümgeneral Şenol Alparslan, Meftun Dallı, Personel ve İdari İşler Daire Başkanı İbrahim Aydoğdu, Araştırma ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Abdullah Akkaya, Yüksekova Tümen Komutanı Tüm General Metin Temel, Uzman Tanzer Kutlay, Koruma Meriç Albayrak ve beraberindekiler vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Engin Önal'da kendisini karşılayarak bir süre sohbet ettiler.

Valilik’ten öğle yemeği için ayrılan ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan öğretmenler evine doğru yürüyerek gelen MGK Genel Sekreteri Türker, çarşı merkezinde vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Türker kendileri ile bir süre sohbet etti. Bu sırada Muammer Türker daha Hakkari Valisi iken çarşı merkezinde dolaşırken sürekli kendisinde para isteyen Mehmet Kaval isimli bir kişi yine Türker’i öğretmenler evi önünde görmenin heyecanını yaşayarak kendisinden para istedi. Türker’in yanında bulunanlar tarafından kendisine bir miktar para verilmesinin ardından buradan ayrıldı.

Vali Türker'i karşılayan Sanat Yönetmeni İsmail Akar MGK Genel Sekreteri Türker'e evinize hoş geldiniz söylemesi üzerine Türker ise Hakkari her zaman evimdir şeklinde cevap verdi.

Türker ve beraberindekiler daha sonra öğretmenler evinde birlikte öğle yemeği yediler. Yemek sonrası öğretmenler evi salonunda bekleyen genç kız ve erkeklerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Türker ve beraberindekiler daha sonra bölgedeki genel güvenlik durumunu görmek ve değerlendirmek amacıyla Valiliğe geçtiler. Türker ve beraberindekilerin geceyi akşam Hakkari’de geçirerek yarında sabah saatlerinde Van’a hareket edeceği belirtildi. Haber: Serkan Kaya
vali-turker-1.jpg

011.20130604145925.jpg

vali-turker-2.jpg

Bu haber toplam 6524 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 13
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim