• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

TÜRKİYE BİLARDO ŞİMPİYONASI

TÜRKİYE BİLARDO ŞİMPİYONASI
Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen "Türkiye Bilardo Şampiyonası Final Etabı nın" Hakkari de yapılacağı belirtildi.

TÜRKİYE BİLARDO ŞAMPİYONASI FİNAL ETABI HAKKARİ DE YAPILACAK

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adil Özer, TBF nunun 2009 yılı faaliyet raporunda yer alan Pool erkekler-bayanlar, 3 bant gençler ve bayanlar final etaplarının 25-28 Haziran tarihleri arasında Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu nda yapılacağını belirtti. Özer," Pool erkekler branşında 16, Pool bayanlar branşında 8, 3 bant gençler branşında 16 ve 3 bant bayanlar branşında 4 olmak üzere toplam 44 sporcunun davet edildiği şampiyonada 2009 yılı klasman ve milli takımı oluşturulacak" dedi. Bilardo şampiyonasının yapılacağı salon ve çevresini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından

tazyikli suyla yıkayarak hazırlıklarını sürdürürken, TBF ndan gelen görevliler ise bilardo masalarını sıfırdan hazırlayıp final müsabakalarına hazırlıyor. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan TBF Bilardo Milli Takımı antrenörü Avni Köksal, Milli Takım Antrenörü: organizasyonumuz branşlarda final etabı olarak Hakkari ye verildiğini belirtti.

Köksal," Bu organizasyonda gençler 3 bant bilardo yarışmaları yapılacak. Kurduğumuz bu bilardo masalarında da bayanlar ve erkekler kategorilerinin final etapları oynanacak. Bunlar yıl içinde 3 etap olarak gerçekleştiriliyor ilk iki etapları oynandı şuana kadar bu ilk iki etap sonucunda milli takıma girmek için final aşamasına da sporcularımız burada sonucu alacaklar. Hakkari de yapılacak olan bu ilk Türkiye Bilardo Şampiyonası başka amaçlar da taşıyor. Buraya gönderilen bilardo masaları ve aksesuarları ise final müsabakaları sonunda federasyonumuz girişimleri sonucu il ve ilçelere dağıtılmak üzere burada bırakılacak. Hakkari de bilardo sporun gelişmesi adına bu ilk teşebbüs sanırım çok başarılı geçecek. Bu organizasyon Hakkari de ilk defa oluyor. Esas Hakkari nin tanıtımına verilen katkıda bulunabilsek en önemli icraatımız belki bu olacaktır. Burası hep yanlış tanıtılmış inşallah burada yapılacak final müsabakaları sayesinde buranın huzurlu bir yer olduğu ve ilin tanıtımı ve gelişmesi belki de daha fazla gündeme gelecek. İşin en önemli kısmı da bence budur. Hakkari ye gelip gördük basında tanıtıldığı gibi değil bizim gözümüzde insanları misafirperver ve modern bir şehir olarak gördük. Hakkari ye gelirken tehlikeli bir ortam ne gördük ne de his ettik. Ama maalesef Hakkari topluma yanlış yansıtılıyor bölgedeki olaylardan dolayı burası öyle bir yer değildir. Buranın güzel bir yer olduğunu inşallah bilardo sporumuz bu açından da bir pencere açacaktır" şeklinde konuştu. (Hakkarihabertv)

 

Bu haber toplam 3678 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim