U14’TE ŞAMPİYON HAKKÂRİSPOR

U14’TE ŞAMPİYON HAKKÂRİSPOR

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Sarı-Siyahlılar Finalde Gücünü Gösterdi.Hakkâri’de düzenlenen U14 İl Şampiyonluğu Finali, büyük bir heyecana sahne oldu.

Teknik Sorumlu Necmi Güldal yönetimindeki Hakkârispor, zorlu rakibi Şemdinli Sabri Baran Navşar Spor Kulübü’nü 2-0 mağlup ederek 2025–2026 sezonu U14 İl Şampiyonu oldu.

Alt yapıya ve kendi öz kaynaklarına verdiği önemle son yıllarda dikkat çeken Hakkârispor, şampiyonluk yolunda oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak 4’te 4 yaptı ve kupaya uzandı.

FİNAL MAÇI NEFES KESTİ
Hakkâri Merzan Şehir Stadı’nda oynanan final mücadelesinde, namağlup olarak finale çıkan her iki takım, mücadele gücü yüksek ve centilmence bir oyun ortaya koyarak fair-play örneklerini sergilediler.

İLK YARIDA GELEN GOLLER ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ
Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolünü eline alan Hakkârispor, orta sahadaki etkili oyunu ve baskılı futboluyla rakibine üstünlük kurdu. Sarı-siyahlılar, biri penaltıdan olmak üzere ilk yarıda bulduğu iki golle devreye avantajlı girdi.

İkinci yarıda her iki takım da dengeli bir oyun sergilese de skor değişmedi. Maçın genelinde daha organize ve istekli bir görüntü çizen Hakkârispor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

“BU ŞAMPİYONLUK ŞEHRİMİZİN ÇOCUKLARININ”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hakkârispor Teknik Sorumlusu Necmi Güldal, başarının disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Ligin başından itibaren planlı ve disiplinli çalıştık. Final maçına 4’te 4 yaparak geldik. Asıl amacımız, şehrimizin çocuklarına güzel bir anı yaşatmaktı. Velilerimizin ve bize gönül verenlerin desteğiyle bu başarıya ulaştık. Rakibimizin gücünü biliyorduk; ancak sistemli çalışarak ve doğru oyun planıyla sonuca gittik. Bu şampiyonluk Hakkârispor camiasına ve sarı-siyah renklere gönül veren herkese armağan olsun. Bölge finallerinde, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Futbolcularımı yürekten kutluyorum.”

EĞİTİM CAMİASINDAN TEBRİK
Karşılaşmayı tribünden takip eden İl Millî Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya da, zorlu kış şartlarına rağmen mücadele eden her iki takımı tebrik ederek, şampiyonluğa ulaşan Hakkârispor’un Teknik Sorumlusu Necmi Güldal’ın şahsında, takımın yönetici ve futbolcularını kutladı. Hakkarihabertv.com

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.