• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

"Uçurtma Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu

"Uçurtma Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli çocuklara yönelik düzenlenen "Uçurtma Şenliği" renkli görüntüler oluşturdu.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Toplum Destekli Grup Amirliğinin ortaklaşa düzenlediği Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) "Benim gücüm polisimin gücü" çerçevesinde özel gereksinimli öğrencilere yönelik uçurtma şenliği düzenledi. Etkinliğe İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de desteğiyle 200 özel gereksinimli çocuk katıldı.

Yeni Mahallesi'nde bulunan Yüksekova Şehir Stadyumunda düzenlenen şenlikte ilçede bulunan rehabilitasyon merkezine giden yaklaşık 200 özel gereksinimli çocuk, polis ekipleri ile birlikte uçurtma uçurdu. Renkli görüntülere sahne olan şenliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fatih Anamur, Milli Eğitim Müdür Yusuf Atael, şube müdürleri, STK’lar, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Etkinlikte Kaymakam Çimşit de çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak sevinçlerine ortak oldu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiseri Selman Beğde, "İlçe Gençlik Spor ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle ortaklaşa yürüttüğümüz 'Benim gücüm polisim gücü' isimli COGEB projesi çerçevesinde bugün çocuklarımızla uçurtma şenliğinde bir araya geldik. 200 özel gereksinimli çocuğumuza bu vesileyle ulaşmış olduk. Bu proje çerçevesinde 20 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, “Bugün burada İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Yüksekova İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzce ortaklığında yürütülen uçurtma şenliğinde toplandık. Yaklaşık 200 özel gereksinimli çocuğumuz bugün burada eğleniyorlar.

Çok mutlular. Onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Yüksekovalı çocuklarımızın ve gençlerimizin yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz. Emniyet müdürlüğümüze bu güzel projeyi düzenledikleri için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Etkinliğin sonunda polis ekipleri çocuklarla halay çekti. İHA

aw041060-01.jpgaw041060-13.jpg

 

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim